Ünal Aysal, transfer ile ilgili olarak Lig Tv'de çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar:

MELO CARLİNHOS VE FARFAN

"Melo da Carlinhos da bitebilir. Ancak şu an herşeyi çok iyi gözden geçirmesi gerekiyor. Düğmeye bastığımız anda transfer biter. Farfan konusunda bir mesafe alındı ilgilendiğimiz doğrudur.

RİERA

Benim Riera ile izlenimim Riera geçen sene çok başarılı oldu. Riera'yı illa göndermek istiyoruz diye bir şey yok. Ondan daha ekonomik ve başarılı bir oyuncu bulursak transfer edebiliriz ancak oyuncunun bir sene daha kontratı var. Kalacağını düşünüyorum.

Ultrabet font-size: 14px; line-height: 19px;" /> ELMANDER

Elmander konusunda da bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum. Geçen sene talihsiz bir sakatlık geçirdi. Şu an biraz geride kaldı. Bizim Elmander'e kulüp aramamızın sebebi başka kulüplerin yararlanmasını istiyoruz.

BURAK YILMAZ

Bana Burak ile ilgili yazılı gelmiş bir teklif yok. Gazeteler yazıyor, keyfileniyorum ama şu an için bir gelişme yok. Umut Bulut'u şu veya bu şekilde camiaya kazandırmak istiyoruz. 

GÖKHAN İNLER VE KERİM FREİ

Gökhan İnler ile hoca ilgili. Ancak başka isimler de var. Kontenjana takılıyoruz. Kerim Frei ile de ilgileniyoruz. Ben Sneijder'in ayrılacağına ihtimal vermiyorum. Bu sezon daha iyi olacak. Kamptan sonra değişik bir Sneijder izleyeceğiz.

QUARESMA VE ARDA

Quaresma ilgi alanımızda değil. Arda'yı gönlümüzden silmedik. Döneceği yer yine Galatasaray, anlaşma zemini bulursak neden olmasın. Cenk Tosun ile ilgili bana bir bilgi elmedi. Avrupa'daki Galatasaray için devşirilen oyuncular yerine aynı pozisyonun oyuncularına ihtiyacımız var.

FERNANDO MUSLERA

Muslera çok iyi bir oyuncu ve çok iyi oynadı özellikle geçen sezon. Umarım uzun yıllar bizimle kalır. Ancak bizim de insafımızı zorlayan bir teklif gelirse değerlendirebiliriz elbette.

BASKETBOLDA TRANSFER


En son 2 gün içinde Vassilis Spanoulis ve Zaza Pachulia isimleri gündemimizde. Vassilis Spanoulis ile ilgilendiğimiz doğru ama parası çok. Oturup pazarlık yapacağız. Şu an güçlü bir takımımız var. Eurolegue'de hedeflerimiz var. Bu seneki hedefimiz ilk 8'in içerisinde olmak."