Galatasaray ara transferde yine bombaları patlatmaya hazırlanıyor. Geçen sezon Ocak döneminde Didier Drogba ve Wesley Sneijder gibi dünya yıldızlarını kadrosuna katan sarı-kırmızılı kulüp, bu kez Roberto Mancini’nin talepleri doğrultusunda önemli takviyeler yapma kararı aldı. Ekonomik olarak da iki yıldır yakalanan başarılar nedeniyle önemli gelirler elde eden sarı-kırmızılılar ara transfer döneminde hiçbir fedekârlıktan kaçınmayacak.

Milliyet'in haberine göre, başkan Ünal Aysal’ın bununla ilgili yakın dönemde Mancini ile bir araya geleceği ve kendisinden bir transfer listesi isteyeceği bildirildi. Sarı-kırmızılı yönetimin bütçeyi 25-30 milyon euroya kadar çıkardığı ve İtalyan hocanın talepleri doğrultusunda transferlerin gerçekleşeceği kaydedildi.

Bir kanada bir stopere takviye

Mancini’nin kadrosunda görmek istediği Manchester City’den eski öğrencisi sol bek Aleksandar Kolarov ile Hamburg’tan Türk yıldız Hakan Çalhanoğlu’nun ilk hedefler olduğu vurgulandı. Bu oyuncular için kolları sıvayan sarı-kırmızılıların görüşmeleri devam ettirdikleri ifade edildi.

Galatasaray kadrosunu ayrıca bir kanat oyuncusu ve bir stoperle güçlendirmeyi planlıyor.

Kanat oyuncusu için ismi geçenlerden birisi Basel forması giyen 21 yaşındaki Mohamed Salah. İsviçre basını, Mısırlı yetenekli oyuncu için Galatasaray ile birlikte Liverpool, Tottenham ve Chelsea gibi önemli takımların devrede olduğunu ileri sürdü.