Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun 'gidecekler' listesine koyduğu Yekta Kurtuluş için harekete geçen Torku Konyaspor'da başkan Ahmet Şan, sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Abdürrahim Albayrak'ı aradı ve tekliflerini sundu. 

Aykut Kocaman'ın ısrarlı bir şekilde transfe etmek istediği Yekta Kurtuluş'u kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Torku Konyaspor, 400 bin avroluk bir bütçe belirledi. Yekta Kurtuluş için 2.5 milyon avroluk bonservis bedeli talep eden Galatasaray ise kiralık teklifine sıcak bakmayarak, 29 yaşındaki oyuncuyu bonservisi ile beraber elden çıkartmak istediklerini iletti. 

Aykut Kocaman'ın ısrarlı bir şekilde transfer edilmesini istediği Yekta Kurtuluş için alternatif planlar arayan Torku Konyaspor Yönetimi, önümüzdeki hafta içi Galatasaray ile yeniden masaya oturacak. 

Bir santrfor ve bir de forvet transferi için girişimlerde bulunan Konyaspor Yönetimi, Hleb'in takımdan ayrılacağı yönündeki iddialara da nokta koyarak Belaruslu oyuncunun sezon sonuna kadar takımda kalacağını dile getirdi. 

Sporx