Transfer sezonunun başından bu yana Galatasaray'ın sol bek alternatifleri listesinde yer aldığı iddia edilen Aleksandar Kolarov, Galatasarau hakkında ilk sarışın porno kez konuştu.

Manchester City'de mutlu olduğunu ve en büyük hedefinin takımda kalıcı olmak olduğunu ifade eden Kolarov, hakkında çıkan Galatasaray iddiaları hakkında ise, "Dürüst olmam gerekirse, ben Galatasaray ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum" dedi.

Kariyerine Manchester City'de devam etmek istediğini ve yeni teknik direktörü Pellegrini ile de sürekli görüştüğünü ifade eden Kolarov, "Ben, Manchester City'de mutluyum ve kariyer planlamamı da Manchester üzerine yaptım. Takımda düzenli olarak forma giymek istiyorum ve bunun için de ne kadar çalışmam gerektiğini biliyorum" dedi.

Hakkında çıkan Juventus iddialarını da yorumlayan Kolarov, "Juventus'un benimle ilgilenmesi onur verici bir durum ancak transfer, benim tek başıma karar verebileceğim bir durum değil. Kulüplerin uygun şartlarda anlaşması gerekir" şeklinde konuştu.

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş, kısa bir süre önce yaptığı açıklamada; Kolarov'un maliyetinin yüksek olmasından dolayı bu transferin gerçekleşme ihtimalinin olmadığunı dile getirmişti.

(sporx)