Galatasaray'da ön çapraz bağları kopan Koray Günter, 6 ay sahalardan uzak kalacak. Ameliyat geçirecek olan Koray'ın Ocak ya da Şubat ayında sahara dönebileceği bildirildi. 

Instagram hesabından kısa bir açıklama yapan 21 yaşındaki Koray, "Her yeni sezon öncesi heyecanlanırsınız, harika bir sezon yaşamak ister, kupalar kazanmayı hedeflersiniz; ama tek bir an, tüm planlarınızı değiştirir. Yaşadığım sakatlıktan dolayı uzun süre en sevdiğim oyundan uzak kalacağım... Maalesef sakatlıklar da işimizin bir parçası. Ancak şu anda emin olduğum tek şey, daha iyi ve güçlü döneceğim. İlk andan beri bana yardımcı olan takım arkadaşlarıma, hocalarıma, kulüp çalışanlarımıza ve desteğini hissettiren herkese çok teşekkür ederim, iyi dilekleriniz geri dönüş sürecimdeki en büyük yardımcım olacak" dedi.



Galatasaray, yeni sezona hazırlık kampı için bulunduğu İsviçre'de Thun ile yaptığı hazırlık karşılaşmasın 61. dakikasında dizine aldığı darbe nedeniyle karşılaşmaya devam edemeyen Koray Günter, saha kenarına sedye ile getirilmişti. 

Koray stoperdeki yerini Salih Dursun'a bırakmıştı.