BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ!

Kosova 1 Türkiye 6 Maç özeti izle Maç özeti milli takım hazırlık maçı Milliyer kosova önünde şov yaptı hazırlık maçında kosova 1 Türkiye 6 işte maç özeti.

Bu akşam oynanan Kosova Türkiye hazırlık ve dostluk maçında, Türkiye sahadan 6-1 gibi bir skorla galip ayrıldı.. Kosova Türkiye maç özeti izle video izle. Kosova Türkiye maç sonucu ve geniş özet izle.
 
Rakibi karşısında oyunun başından sonuna kadar oyunun tek hakimi olan Türkiye,  mücadeleden 6-1 galip ayrılırken tıpkı Sam Marino takımından olduğu gibi Kosova takımınından milli takım adına ilk golünü yiyen takım olarak tarihe geçti.. Kosova, ikinci milli maçında ilk golünü atmayı başardı.
 
A Milli Futbol Takımı, Avrupa ve ABD'de gerçekleştireceği yaz kampı kapsamındaki ilk özel maçında, bugün Kosova'yı 6-1'lik farklı bir skorla mağlup etti.
 
Türkiye'nin gollerini 2. dakikada Ahmet İlhan Özek, 34. dakikada Bilal Kısa, 49. dakikada Olcay Şahan, 54 ve 71. dakikalarda Mustafa Pektemek ile 87. dakikada Alper Potuk (p) attı.
 
Ev sahibi ekip Kosova'nın tek golü ise 35. dakikada Albert Bunjaku'dan geldi. Bu gol aynı zamanda Kosova Milli Takımı'nın attığı ilk gol olarak tarihe geçti.
 
Mitroviça Adem Jashari Stadı'nda oynanan mücadeleyi Millilerimiz 6-1 gibi farklı bir skorla kazandı.
 
Mücadelede Millilerimizin golleri 2'Ahmet İlhan, 34' Bilal, 49' Olcay, 54've 71' Mustafa Pektemek, 87. dakikada ise Alper'den geldi. Kosova'nın tek sayısı 35. dakikada Bunjaku'dan geldi.
 
Dublin'e geçiş 22 Mayıs'ta
 
İrlanda Cumhuriyeti karşılaşması için Priştine'den 22 Mayıs'ta Dublin'e geçecek A Milli Takım, çalışmalarını dört gün boyunca Maynooth kasabasında sürdürecek. Aviva Stadium'un ev sahipliği yapacağı İrlanda Cumhuriyeti-Türkiye maçı 25 Mayıs Pazar günü TSİ 20.00'de başlayacak.
 
ABD'deki kamp Washinton D.C. ve Jersey City'de
 
Ay-Yıldızlı ekip, karşılaşmanın hemen ardından kampın ikinci bölümü için ABD'nin District of Columbia eyaletinin Washington kentine hareket edecek ve bu ülkedeki ilk maçında 29 Mayıs Perşembe günü Honduras'la karşılaşacak. RFK Stadium'daki mücadele, TSİ saat 03.00'te (30 Mayıs Cuma) başlayacak. A Milliler, maçın bitimini takiben New Jersey eyaletinin Jersey City kentine seyahat edecek ve 1 Haziran Pazar günü son maçında Amerika Birleşik Devletleri ile karşılaşacak. Harrison şehrinde yer alan Red Bull Arena'daki mücadele TSİ 21.00'de başlayacak.
 
A Milli Takım kafilesi 2 Haziran akşamı İstanbul'a hareket edecek ve ertesi sabah Türkiye'de olacak.
 
İŞTE DAKİKLAR;
 
-Karşılaşmada son düdük geliyor.
-GOL... 87. dakikada Alper kendisinin kazandırdığı penaltıda topun başına geçti ve atışı gole çevirdi. 1-6
-GOL... 71. dakikada Mustafa Pektemek bir kez daha sahneye çıktı ve durumu 5-1'e getirdi.
-GOL... 54. dakikada Paler şutunu çekti kaleciden dönen topu Mustafa Pektemek tamamladı ve farkı üçe çıkardı. 1-4
-GOL... 49. dakikada Olcay Şahan ceza sahası dışından harika bir şutla farkı tekrar 2'ye çıkarttı. 1-3
-Karşılaşmada ilk yarı Türkiye'nin 2-1'lik üstünlüğü ile sona eriyor.
-GOL... 36. dakikada Volkan soldan gelen ortayı sektirdi dönen topu Bunjaku tamamladı ve golü buldu. 1-2
-GOL... 34. dakikada Bilal ceza sahası dışından sert vurdu ve güzel bir golle farkı ikiye çıkardı. 0-2
-16. dakikada Ahmet İlhan sağdan kesti müsait pozisyonda Mustafa Pektemek vurdu kaleci topu kornere çeldi.
-GOL... 2. dakikada arka direkte topla buluşan Ahmet İlhan sert vurdu ve golü buldu. 0-1
 
Milli takımda özellikle genç futbolcular, Fatih hoca trafından kendilerine verilen görevi, en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştılar.. Maçın özet görüntüleri için spor sayfamıza giriş yapabilirsiniz.