Galatasaray ile ilgili sürpriz bir transfer itirafı geldi! Norveç Ligi ekiplerinden Molde'nin formasını giyen Vegard Forren, yaz aylarında Galatasaray'dan teklif aldığını açıkladı.

Vegard Forren, Norveç basınına yaptığı açıklamada eski takım arkadaşı Martin Linnes'in kendisini Galatasaray'a getirmek için uğraş verdiğini belirtirken; "Linnes transfer için elinden geleni yaptı. Ancak Galatasaray'ın bana çok uygun bir kulüp olduğunu düşünmedim" ifadelerini kullandı.

"LINNES FAZLA SÜRE BULAMAZSA, AYRILIR"

Galatasaray'da fazla süre bulamayan Linnes'in de ayrılığın eşiğinde oluğunu kaydeden 28 yaşındaki stoper, "Martin Linnes'in şu anda Galatasaray'daki durumu değişmezse, daha fazla süre almaya başlayamazsa, bence o da önüne bakmalı ve ayrılığı düşünmeli" diye konuştu.

2016 sonunda Molde ile sözleşmesi sona erecek olan Forren, Norveç'ten çıkmayı düşündüğünü söylerken; "Burada yeterli zaman geçirdim. Molde ile yeni sözleşme imzalarsam, artık yurt dışı ihtimalim sona erer, bu yüzden bunu yeni bir şeyler denemek için son şansım olarak görüyorum ve heyecanlıyım" dedi.

30 maçta kalesinde 42 gol gören ve Norveç Ligi'ni 45 puanla 5. sırada tamamlayan Molde'de bu sezon 37 maça çıkan 1,86'lık sol ayaklı stoper, 1 kez rakip ağları sarstı.