Bir ulusal gazetenin Spor Servisi Müdürü tarafından dolaşıma sokulduğu anlaşılan haber maksatlıdır ve hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır.

Sayın Başkan Ünal Aysal’la Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Yıldırım Demirören arasında rivayet edilen tarzda – mezkur haberlerde Sayın Başkan’ın ‘Gerekirse Ocak ayı için yardımcı olabilirim ve Terim'i bırakabilirim. Bana biraz zaman tanı’ dediği rivayet edilmektedir- bir konuşma kesinlikle geçmemiştir. Benzer şekilde Sayın Başkan Ünal Aysal ile Sayın Fatih Terim arasında da bu konuya ilişkin hiçbir görüşme olmamıştır. Yaratılmaya çalışılan kriz havası gerçeklikle hiçbir şekilde örtüşmemektedir. Tarihinin en başarılı dönemlerinden birini yaşamakta olan ve iç huzuru ile tüm Türk spor camiasınca gıpta ile izlenen Galatasaray’da kriz varmış gibi bir görüntü oluşturmaya çalışanların faaliyetleri tarafımızdan dikkatle izlenmektedir.

Galatasaray Spor Kulübü Sayın Fatih Terim ile huzurlu ve kararlı bir şekilde çalışmaya devam etmektedir. Türkiye Futbol sahabet giriş Federasyonu’ndan gelen talep karşısında atılacak olan adımlar Türk futbolunun âli çıkarları, Galatasaray’ın menfaatleri ve Sayın Fatih Terim’in tercihleri doğrultusunda birlikte şekillendirilecektir. Bu süreci Galatasaray yönetimi ile Sayın Fatih Terim arasında bir kriz yaratma, Galatasaray’a nifak sokma fırsatı olarak kullanmak isteyenlere karşı tüm camiamızı dikkatli olmaya davet ediyoruz. Bu tarz girişimlerin birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendireceğinin de altını bu vesileyle çizmek isteriz.

Galatasaray Spor Kulübü