Galatasaray Kulübü, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanşında deplasmanda Chelsea ile yapacakları maç için, sarı-kırmızılı taraftarlara ayrılan biletlerin dağıtımı konusunda yöneticiler arasında ihtilaf yaşandığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, İngiliz kulübünün Galatasaray taraftarı için uluslararası kurallar çerçevesinde sınırlı sayıda koltuk ayırdığı belirtilerek, şöyle denildi:

"Bugün çıkan bazı haberlerde, yöneticilerimize söz konusu maçın biletlerinin dağıtımı görevinin verildiği, fakat bu konu ile ilgili yöneticilerimiz arasında ihtilaf oluştuğu bilgisi yer almıştır. Söz konusu haberler tamamen hayal ürünüdür. Galatasaray Kulübü, Chelsea Kulübü tarafından verilen biletlerin dağıtımını her deplasman maçı öncesi olduğu gibi kendi kurallarına uygun olarak, belirli kontenjanları göz önünde tutarak usulüne göre gerçekleştirmiştir. Bu bağlamda kapasitenin sınırlı, talebin fazla olmasına rağmen anlayışlı bir tutum sergileyen ve desteğini sürdüren taraftarımıza teşekkür ederiz."