Kulübümüzün 36. başkanı Dursun Özbek'in ilk kupası 2014-15 Spor Toto Süper Lig şampiyonluğuydu. Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin hemen ardından Galatasaray, Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etmiş ve sarı-kırmızılı takım 4. yıldızı takma mutluluğuna ulaştığı şampiyonluğu yaşamıştı.

Galatasaray 3 Haziran 2015'te bu kez Bursaspor'u 3-2 yenerek Türkiye Kupası'nı müzeye götürürken 8 Ağustos 2015'te yine Bursa'yı bu kez 1-0 yenen Galatasaray kupa üçlemesini tamamlamıştı. 

Dursun Özbek'in başkanlık yaptığı süreçte Galatasaray'ın 4. kupası 2015-16 Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe galibiyetiyle geldi. Sarı-kırmızılılar, futboldaki 5. kupasını ise 13 Ağustos'ta Turkcell Süper Final'de Beşiktaş maçı sonrası kazandı.

 GSTV'ye açıklamada bulunan Özbek, başkanlığa seçildikten sonra Türkiye'deki 6 kupanın 5'ini kazandıklarını belirterek, şunları kaydetti:
 
"Taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler ediyorum. Hocamızı, futbolcu ve yönetici arkadaşlarımı kutluyorum. Bu kupaya ihtiyacımız vardı, Galatasaray'a hayırlı olsun. Müzemize bir kupa daha götürüyoruz. Oyuncularımızın ayaklarına sağlık. Bu moralle ligde de çok iyi neticeler alacağımızdan eminim. Şimdi sırada lig var."
 
Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın da kupayı kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, "Geçen sene 3 kupanın ardından Fenerbahçe'ye karşı Turkiye Kupası'nı şimdi de Beşiktaş'a karşı Süper Kupa'yı kazandık. Basketbolda Avrupa Kupası, voleybolda Avrupa ikinciliği kazandık. Bu bizim yaptıklarımızın ürünleri diye yorumluyorum." ifadelerini kullandı.
 
Sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcılarından Eşref Alaçayır ise teknik heyet ve futbolcuları kutlayarak, "Takımın sezon öncesi daha iyi çalıştığını gördük. Kazanma azimlerini sahaya yansıttılar. Allah'ın hikmeti tüm golleri de biz attık. Herhalde bundan sonra da tüm maçlarda böyle oynayacaklardır. Başka türlü kabul etmiyoruz." diye konuştu.
 
Başkan yardımcılarından Nasuhi Sezgin de Süper Kupa'yı kazandıkları için çok mutlu olduklarını anlatarak, "Alıştığımız şeyler bunlar. Mayısta Antalya'dan dönerken Süper Kupa'yı da kazanacağımızı söylemiştik. Şimdi bundan sonraki hedeflerimize yöneleceğiz. Turgay Şeren Sezonu'nda takımımızdan şampiyonluk istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.