Galatasaray altyapısında başlayan futbol kariyerinde, sarı-kırmızılı takımla sayısız kupa şampiyonluğu yaşayan Sabri Sarıoğlu'nun Ziraat Türkiye Kupası'ndaki kupa zaferi sonrasındaki görüntüsü eski halinden çok uzaktı.
 
Sezon başında yönetim ve teknik heyetle yaşadıkları nedeniyle kadro dışı bırakılan, ardından Hamza Hamzaoğlu'nun gelmesiyle yeniden affedilen Sabri Sarıoğlu, sezonu 2 kupayla kapatan Galatasaray'ın "mutsuz ve moralsiz" ismi olarak dikkat çekiyor. Sözleşmesi biten ve 1999 yılından bu yana içinde bulnduğu Galatasaray tarafından henüz yeni sözleşme teklifi yapılmayan milli oyuncunun ruh hali, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki sevinç görüntülerine de yansıdı.
 
Zaman zaman Galatasaray taraftarı tarafından da eleştirilmesine rağmen, gelen tüm hocaları tercih ettiği isim olmayı başaran Sabri, Bursa'daki şampiyonluk sonrasında neredeyse sevinç görüntülerinin hiçbirinde kameralara yansımadı. Sabri'nin yer aldığı birkaç görüntüdeki hali de "moralsiz ve mutsuz" olduğunu gösterir gibiydi.
 
Galatasaray'ın kaptanlarından olan Sabri'deki büyük farkı geçtiğimiz sezon Mancini ile kazanılan kupa zaferi sonrası çekilen fotoğraflar çok net ortaya koyuyor. İşte 6 karedeki büyük fark...