Devre arasında kadroya bir golcü katmayı planlayan Galatasaray'a hafta içinde Lokomotiv Moskovalı Niasse seslenmiş, "Ocakta Galatasaray'a gelmek isterim" demişti.
Bu yönde ikinci çağrı önceki gün sarı-kırmızılıları Rize'de yıkan isimlerden olan Leonard Kweuke'den geldi. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda Sabah'ın sorularını yanıtlayan Kweuke şunları söyledi:

"Basında hakkımda çıkan transfer iddialarını biliyorum ama bana Galatasaray'dan resmi teklif gelmedi. Devre arasında teklif gelirse hem yönetim hem teknik heyetle kendim gider konuşurum. Galatasaray gibi büyük takımda oynamayı kim istemez? Yaşım daha 28... Kulübüm Rizespor ile bir yıl daha sözleşmem var. Galatasaray taraftarının benimle ilgili olumlu düşünceleri beni mutlu ediyor. Onlara da teşekkür ediyorum."

"MUSLERA ŞANSSIZDI"

Galatasaray'ın kadrosunda dünya yıldızları olduğunu belirten Kweuke, "Sneijder top-class bir 10 numara. Onun gibi bir oyuncuyla tabii ki oynamak isterim. Muslera 4 gol yedi ama bu durum, onun çok iyi bir kaleci olduğu gerçeğini değiştirmez. Bize karşı oynadığı maçta şanssızdı" değerlendirmesini yaptı.