Yüksek bonservisi ücreti nedeniyle Stefan Johansen'in transferini beklemeye alan Galatasaray'ın, Lassana Diarra ısrarı devam ediyor.

Son olarak Marsilya'da oynayan ve takımdan ayrılmaya hazırlanan tecrübeli futbolcuyla maddi konularda anlaşma sağlandı; ancak Türkiye'de yaşanan son olaylar nedeniyle oyuncunun gelişi belirsizliğe bürünmüştü. Normalde, geride bıraktığımız hafta İstanbul'da olması planlanan 31 yaşındaki oyuncunun, gelişi eşinin tereddütleri nedeniyle ertelenirken sarı-kırmızılı yönetim, hem Diarra hem de eşini ikna ederek transferi sonuçlandırmak istiyor.

Radyospor'un haberine göre; Paris'te bulunan yetkililer, Türkiye'de hayatın normale döndüğünü, herhangi bir problem olmadığını anlatarak bu hafta içinde imza aşamasına gelmeyi planlıyor.

Fenerbahçe alamadı

Müslüman olan Lassana Diarra daha önce de Galatasaray'ın gündemine gelmiş, Real Madrid'de oynadığı dönemde ise Fenerbahçe tarafından istenmişti. Alacaklarına karşılık bonservisini eline almayı planlayan başarılı oyuncuya, Galatasaray haricinde resmi bir teklif olmadığı da ifade edildi.

Marsilya söz verdi

L'Equipe'e konuşan Lassan Diarra, "İstediğim kulübe gitmekte özgürüm. Marsilya ile bir savaş başlatma niyetinde değilim. Böyle bir duruma geleceğimiz düşünmüyorum. Umarım, Marsilya kulübü yetkilileri aramızda verdiğimiz sözü tutarlar" ifadelerini kullandı. Diarra, alacaklarına karşılık Marsilya'dan bonservisini istiyor..