Galatasaray ile yaptığı görüşmelerin unutulması istediğini belirten Diarra, "İnsanlar bu yaz yaptığım görüşmeleri unutsunlar. Cezamı ödemek için görüşmeler yaptım. Takımdan ayrılsam da, Marsilya taraftarı olacaktım. Şu anda burada mutluyum. Geri dönmek için elimden gelen her şeyi yaptım" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'a FIFA'dan aldığı 10 milyon euroluk cezayı ödemek için gitmeyi düşündüğünü belirten Fransız yıldız, "Burada bunu tartışmak istemiyorum ancak, bunu söylemek önemli. Yazın ayrılabilirdim, ama hala buradayım. Duygusal bir insanım. Kafamda bir şey olunca, vücudum da bundan etkileniyor. Artık önümde 20 yıl yok. Büyük takımlarda oynadım, bir babayım. Cezanın kararımı etkilemesi normal. 16 ay boyunca oynamadım ve bu zaman zarfında yalnızdım, kimse bana yardım etmedi. Sakatlık oldu, ceza oldu, bunlar insanı farklı şeyler düşünmeye itiyor" diye konuştu.

İstekleri bitmek bilmemişti

Galatasaray Basın Sözcüsü Levent Nazifoğlu, Diarra'nın transferinin gerçekleşmemesinin ardından oyuncunun anlamsız isteklerde bulunduğunu belirtmiş ve, "'Diarra 'ben 30 bin euroluk bir ev istiyorum' diyordu. 2 tane 150 bin eurodan aşağı olmayacak araba talep etti. Kendisini biz istemedik. Bunları pazarlık konusu bile yapmadık. Biz bunları talep ettikten sonra cevap bile vermedik'' demişti.