Galatasaray'da gözler Avrupa Ligi'nde oynanacak Lazio maçına çevrilirken teknik direktör Mustafa Denizli'nin oyuncularıyla yaptığı toplantıda her şeyi unutup tamamen bu maça odaklanmalarını istediği öğrenildi. 

Denizli'nin ''Oynadığımız her maç bizim için önemli. Ama görüyorum ki bazı maçlara konsantre olmakta büyük sıkıntı yaşıyoruz. Sizlerden isteğim Lazio maçıyla başlayan süreçte maksimum ciddiyetle sahaya çıkmanız. 2 Lazio maçı ve ligde oynayacağımız Trabzonspor ve Gaziantepspor maçları yeniden toparlanmamız için çok önemli'' dediği belirtildi. 

Oluşan olumsuz havayı ortadan kaldırmak için de yoğun çaba harcayan Denizli'nin birebir görüşmelerle takımdaki sorunların kaynağını bulmaya çalıştığı ve bu sorunları çözmek için de mesai harcadığı vurgulandı. 

Umut'un yerine Poldi forvete geçiyor

Tecrübeli teknik adamın Lazio karşılaşmasında kadroda değişikliğe gidebileceği ve sezon başından beri sergilediği performans nedeniyle eleştirilere hedef olan Umut'un yerine Podolski'yi forvette kullanabileceği belirtilirken, dizindeki problem nedeniyle Mersin İdman Yurdu maçında oyundan alınan ve birkaç gün dinlendirilen Sneijder'in Lazio karşısında takımdaki yerini alacağı ifade edildi. 

Savunmanın göbeğinde Chedjou - Hakan Balta ikilisine görev verecek olan Denizli'nin sağ bekte Denayer'i kullanmayı planladığı, sol bekte Olcan'a şans vermeyi düşündüğü belirtilirken, Yasin'i de ilk 11'de görevlendireceği vurgulandı.