Belçika Ligi takımlarından Genk'in formasını giyen Leon Bailey, Old Trafford'ta oynamanın harika olacağını söyledi. 19 yaşındaki Jamaikalı futbolcu, Belçika medyasına yaptığı açıklamada, hayalinin Premier Lig'de oynamak olduğunu belirtti.

Ancak, Bailey'in bir de şartı var. Genç yıldız, yedek oturacak bir yere gitmek istemiyor. ''Eğer Manchester United, bana süre vereceğini garanti etmezse, Gent'te kalırım. Benim için en önemli şey daha çok oynamak. Adım adım gelişiyorum ve eğer oynamazsam gelişemem'' diyen Bailey, şu an transfer için acele etmediğini açıkladı.

''Nereye, ne zaman gideceğim? Bilmiyorum. Menajerimle konuşmam lazım. İlerleyen günlerde bakacağız'' diyen genç Jamaikalı'nın en geç sezon sonunda bir takıma transfer olması bekleniyor.

''Yeni Bruma'' olarak lanse ediliyor 

Leon Bailey, her iki kanatta da oynayabiliyor ve hızıyla ön plana çıkıyor. Galatasaray'da Bailey'i 'yeni Bruma' olarak transfer etmek istiyor.

Bailey, bu sezon Genk takımıyla 25 maça çıktı. Özellikle Avrupa Ligi'nde 4 maçta 4 gol atarak dikkat çeken Bailey, toplamda ise 25 maçta 8 gol ve 8 asist üretti.