Nazifoğlu, Lukas Podolski'nin yüksek ihtimalle Çin'e gideceğini, transfer gündeminin başında yer alan Garry Rodrigues'in transferinin ise bittiğini belirtti.

Nazifoğlu, gazetecilerle yaptığı sohbet toplantısında Alman yıldız Podolski'nin Çin'e transfer olmak üzere olduğunu, ancak bu transferin Türkiye'deki ara transfer dönemi bitmeden gerçekleşmesi gerektiğini belirtirken, PAOK'un kanat oyuncusu Rodrigues transferinin ise bittiğini söyledi.
 
İşte Levent Nazioğlu'nun gündeme damga vuran açıklamaları;
 
Sakatlarımız var. Ancak hepsi Konya maçına yetişiyorlar. Onun için bir handikapımız yok. Kalecilerin normal antrenmanlarını yapıyoruz. Cenk ve Muslera yetişecek. Konya maçında olacaklar. Muslera'ya özel eldiven yapıyorlar. İki parmağı içine alacak şekilde 4 parmaklı olacak.
 
"Transferler yetişecek"
 
Garry Rodrigues kampa yetişecek dedik ama fiyatta bir düşme olmadı. Paok'la sonunda anlaştık. Ahmet Çalık konusu kapanmadı. Ona 2 milyon Euro teklif yaptık top Gençlerbirliği'nde. Onlar da biraz indiler belki bir arada buluşuruz. Vitor Hugo da olabilir. İki üç daha stoper var yabancı. Rodrigues’i izleme komitesi buldu. Hocaya söyledik ve beğendi.
 
"Podolski büyük ihtimal gidecek"
 
Podolski imza aşamasına kaldı. Biz oyuncumuzu satmak istemiyoruz ama onun gitmek gibi bir hali var. Yasin'e kapılar kapanmadı. Zaten onun cezası süreli bir ceza. Döndükten sonra bakacağız. Onun söylediği, onu çok tahrik etmişler kendini tutamamış.
 
Sneijder'e teklif var, ama gitmesine sıcak bakmıyoruz. Terör olayları bizi etkiledi. Terör yüzünden Vidal de etkilendi. Gelmeyen böyle çok oyuncu var.
 
Biz bir numaralı favori değiliz. 4 takım arasındaki favorilerden biriyiz. Ahmet çalık dışında yerli alternatifimiz yok. Çalık bir yerde çok iyi olacak.
 
Eto'o ve Mehmet Ekici sözleri
 
Eto'o'yu ve Mehmet Ekiciyi hiç istemedik. Babası geldi ama biz ilgilenmedik. Sinan ile takas istediler biz Sinan'ı vermek istemedik.
 
Bruma ile uzatmayı düşünüyoruz. Ara transfer sonrası bütçemize göre Bruma ile oturup konuşacağız. Drogba yaşı dolasıyla böyle bir hamlemiz yok.
 
Hıncal Uluç herkesi arkadan vurduğu için öyle yapıyor. Alp abi ile yeni konuştum. Arabistan'a gelmek istedi. Ama vizesi olmadığı için gelemiyor. Ben kimseyi arkasından vurmadım. Ben kendisi gibi değilim. Onu okumuyorum. Yakamızı bırakmıyor. Yazdıklarının yüzde 80’i yanlış. Yanlış haberi verdiğini de ıspatlarım. Hayal dünyasında yaşıyor. Aldığı ilaçlar da etki ediyor olabilir.
 
Arabistan'da para olarak iyi para kazanmayabiliriz ama iyi bir pazar. Sponsorluk anlaşması çok olur. Galatasaray adına konuşulması gerekirse yine konuşmaya devam edeceğim. 9 maç ceza aldım. Bir daha olursa yine konuşacağım.
 
Bütün ülke konuştu hakemler hakkında bir ben mi suçluyum. Fenerbahçeli yöneticiler de bir çok soru sordular. Federasyonun da onları cevaplaması lazım. Ben de merak ediyorum.
 
"Sightdorsson 800 bin euro'u bıraktı"
 
Sightdorsson'da büyük talihsizlik yaşadık. Ben de eleştirdim ama 800 bin Euro'yu bıraktı ve gitti. Alıp gidebilirdi. Serdar’ın iki sakatlğı çok büyük talihsizlik oldu. 4.5 milyon Euro eksi 3 kişi olarak değerlendirmemiz lazım. Biz orada 2.250 bin euroluk para tasarrufu yaptık. Cavanda’yı az çok tahmin ediyorduk. Hoca çok istedi. Ben de tahmin ediyordum. 6 ay oynamamıştı. Josue'nin altta kalma sebebi çok süre alamaması.
 
Selçuk’tan umutluyum. En fazla o çalışıyor. Tolga'nın sakatlığı çiddi değil. Ayağının altında kas yırtığı var. 6 hafta dinlenmesini istedik. Serdar Aziz dışında Konya maçında herkes hazır olacak. Koray bile bu ay sonu takıma katılıyor.
 
Konya maçında iki yeni isim göreceğiz. Rodrigues’i izledim çok iyi.
 
"Riekerink'le yolları ayırabiliriz"
 
Bu seneyi hoca ile bitireceğiz. Bırakacak olsak şimdi bitirirdik. Şampiyonluk ve takımın aşama kaydetmesi gönderilmesi bir kriter olacak. Fatih Terim'le görüşme yapmadık.

"Chedjou ciddiyetsiz"
 
Chedjou gönderilecek. Kadro dışı. Görüşmeler var. Para almadan kendisini vereceğiz. Kalan parasını vereceğiz. Kalsalardı gönderilenler maliyetleri iki katı olurdu. Temizliyoruz. Faydaları yok ve zarar veriyorlar.  Chedjou’nun ağır para cezası var. Alacaklı bile olabiliriz. Afrika kupasına gitmediği halde gitti havası yaratttı. Ciddiyetsizdi.
 
Hamit ile özel bir anlaşmamız var. Bir başka takıma giderse. Aldğı parayı Galatasaray alacak. Ben iki sene daha oynamak istiyorum dedi. Onun tercihi.
 
Tuzla maçında karşımızdaki takımı ciddiye almazsanız böyle olur.  Elazığ maçını 8’e alma durumları var. Biz nasıl döneceğiz. Daha erken oynanması gerekir. Zaten zarar ediyoruz. Yayıncı kuruluş dedi diye öyle olmaması gerekir. Biz resmi başvurumuzu yaptık.