Radyospor'a konuşan Nazifoğlu, "Antalya'da Galatasaray muhabiri arkadaşlarla sohbet toplantısı yapalım dedik. Rica ettiler. Lütfen cümlenin bir yerinden cımbızla çekmeyin dedim. Ben, 'Riekerink'le sezon sonuna kadar devam edeceğiz' dedim. 'Daha sonra oturup konuşacağız' dedim. Tam tersi aktarıldı" ifadelerini kullandı.

Levent Nazifoğlu, Galatasaray'da transfer yaparken nasıl bir yol izledikleri sorusuna ise, "Menajerler veya scout ekibi tarafından verilen isimler oluyor. Menajerler tarafından gelirse scout ekibine yolluyoruz, filtreden geçiyor. En son teknik kadro elemesini yapıyor ve bize rapor sunuyorlar. Biz de Mehmet Özbek ve başkanla birlikte teklif yapıyoruz ona göre transferi yapıyoruz" diye konuştu.

Gündemdeki isimler hakkında

Vitor Hugo ve Ahmet Çalık için kulüplerine son teklifleri sunduklarını söyleyen Levent Nazifoğlu, tekliflerini yükseltmeyeceklerini iletti.

Forvet transferinin de Lukas Podolski'nin ayrılmasına bağlı olduğunu söyleyen Nazifoğlu, "Forvet transferiyle ilgili 5 tane alternatifimiz var. Kulüpleriyle görüşüyoruz. Podolski giderse mutlaka daha bir forvet alacağız. Yarın yeniden teknik kadroyla durumu görüşeceğiz" ifadelerini kullandı.