Norveçli oyuncunun değerlendirmeleri ve basın mensuplarının sorularına verdiği yanıtlar şöyle:

Çok zor bir maç bizi bekliyor. Son dönemde iyi işler yapan bir takıma karşı oynayacağız. Ama biz de iyi gidiyoruz. Hocamız bizden memnun. Biz de zor bir deplasman olmasına rağmen kazanmak için Ankara'ya gideceğiz.

"En rahat olduğum yer sağ bek"

Sağ bek oynadığım maçlarda en iyi performansımı gösteremedim ama 'En iyi maçın hangisiydi?' diye sorarsanız Bursa maçını söyleyebilirim. Sevdiğim ve beni rahat ettiren mevki elbette sağ bek. Umarım ilerleyen maçlarda sağ bek olarak iyi bir performans sergilerim.

"Kendimi iyi hissediyorum"

Antrenmanlarda maksimum vermeye çana gösteriyorum. İyi çalışıyorum. Farklı bir ülkeden gelip uyum sağlamak kolay bir geçiş değil. Ama artık adaptasyon döneminde değilim. Kendimi çok iyi hissediyorum. Umarım bundan sonra daha iyi performans gösteririm.

Yeni bir takıma geldiğinizde önemli olan takım arkadaşlarınızı tanımak. Türkiye ve Norveç'i kıyaslarsak; Türkiye Ligi'ne gelerek önemli bir adım attığımı düşünüyorum. Burası daha iyi oyuncular ve takımlar barındıran bir ülke...

"Sabri ve ayrılık sözleri"

Sabri çok iyi bir insan. Galatasaray'da senelerdir görev alan bir oyuncu. Benim de sağ beke yeniden geçmek için çok çalışmam gerek. Çünkü Sabri bu sezon iyi işler çıkartıyor. Bireysel olarak hedefim daha fazla çalışıp takıma katkı sağlamak. Her geçen gün arkadaşlarımın saha içinde yaptıklarını daha iyi anlıyorum. Takımımdan beklentim ise iki maçı da kayıpsız atlatmak ve bu sene şampiyonluk yaşamak... Tek odaklandığım konu ise Galatasaray. Çalışmalarım, düşüncem her şey Galatasaray üzerine. Ocak'ta ayrılmayı düşünmüyorum.

"Vegard Forren yakın arkadaşım"

Şu an için transfer konusunda bir şey gerçekleştiğini düşünmüyorum. Vegard Forren benim yakın arkadaşım. Galatasaray ile adı geçiyorsa mutlaka memnundur. Bekleyip göreceğiz...