Lucescu’nun hedefindeki isim Galatasaray U-21 takımının stoperi Recep Burak Yılmaz. Genç oyuncuyu kasetlerden izleyen Romen hoca “Müthiş özellikleri var” diyerek alınmasına onay verdi.
 
Şam­pi­yon­lar Li­gi 3. ön ele­me tu­run­da ön­ce­ki gün Fe­ner­bah­çe ile mü­ca­de­le eden Shak­tar Do­nets­k’­in Tek­nik di­rek­tö­rü Mir­ce­a Lu­ces­cu, İstanbul’­dan eli boş dön­mü­yor. 
 
Genç fut­bol­cu­lar­la ça­lış­ma­yı ar­zu eden tec­rü­be­li tek­nik adam,  Sa­rı kır­mı­zı­lı ku­lü­bün U21 ta­kı­mın­da for­ma gi­yen ve A ta­kı­mın gol­cü is­mi Bu­rak Yıl­maz ile adaş olan Re­cep Bu­rak Yıl­ma­z’­ı kad­ro­su­na da­hil et­mek için ça­lış­ma­la­ra baş­la­dı.
 
300 BİN EURO VERMEYİ DÜŞÜNÜYORLAR
 
20 yaşındaki stoperin maç kasetlerini izleyen Romen teknik adamın, “Müthiş özellikleri var. Bizim takımda kendisini çok geliştirir. Ben onu yavaş yavaş 11’e monte ederim” diyerek transfere onay verdiği belirtildi. Shaktar Donetsk, genç futbolcu için Galatasaray’a 300 bin euro transfer ücreti ödemeyi planlıyor. Sağ ayağını kullanan ve genel olarak stoper olarak görev yapan Burak Yılmaz, U21 Milli Takımının da formasını giyiyor.