Galatasaray’ın Grasshoppers’tan transfer ettiği Izet Hajrovic’e Mircea Lucescu’nun da talip olduğu ortaya çıktı. Sezon başından bu yana Izet Hajrovic’i takip eden Galatasaray scout ekibi, sarı-kırmızılı yönetime verdiği raporda Hajrovic ismini ilk sıraya koymuştu. Gelen raporu değerlendiren Galatasaray, kısa bir süre içerisinde harekete geçerek Bosnalı oyuncunun kulübü ile öncelikli olarak görüşmelere başladı ve bir fiyat fizibilitesi çıkarttı.
LUCESCU, 2 MİLYON EURO TEKLİF ETTİ

Sporx'in haberine göre, Galatasaray’ın bu transfer sürecindeki en büyük rakibi ise; Mircea Lucescu oldu. Izet Hajrovic’in transferi için olumlu rapor veren ve Bosnalı oyuncunun transfer edilmesini isteyen Mircea Lucescu, genç futbolcunun menajeri ile de bire bir görüşme gerçekleştirdi.

Hajrovic’in transferi için Galatasaray ile karşı karşıya kalan Shaktar Donetsk, Grasshoppers’a 2 milyon euroluk bir bonservis bedeli teklif etti ancak bu teklif İsviçre kulübü tarafından geri çevrildi. Grasshoppers’in talep ettiği 5 milyon euroluk bonservis bedelinden dolayı Hajrovic’in transferini askıya alan Shaktar Donetsk, rotasını yeniden Brezilya pazarına çevirdi.

Grasshoppers’ın Izet Hajrovic için talep ettiği 5 milyon euroluk bonservis bedeli üzerinden pazarlıklara başlayan Galatasaray Yönetimi, rakamı 3.5 milyon euro seviyesine indirip oyuncu ile de imza parası karşılığında anlaşarak resmi imzaları atmış oldu.