Denizli’den önce de ismi gündeme gelen ancak son anda vazgeçilen İsviçreli teknik adamla geçtiğimiz hafta içinde bir görüşme gerçekleştirildi. Bu görüşme sonunda iki tarafın da masadan olumlu izlenimle kalktığı öğrenildi. Favre’nin, G.Saray’a gelmeye oldukça istekli olduğu, diğer alternatiflerin de değerlendirilmesinin ardından hocayla ilgili son kararı Dursun Özbek’in vereceği öğrenildi.

EYLÜL'DEN BERİ BOŞTA

Daha önce İsviçre’de Servette ve Zürih, Almanya’da ise Hertha Berlin ve Borussia Mönchengladbach kulüplerini çalıştıran Favre; 2006 ve 2007’de İsviçre’de, 2009’da ise Bundesliga’da ‘yılın teknik direktörü’ seçilmişti.

Favre, 2014-15 sezonunda Mönchengladbach’ı Şampiyonlar Ligi’ne taşıdıktan sonra, 2015- 2016 sezonuna kötü bir başlangıç yapmış ve eylül ayında görevinden ayrılmak zorunda kalmıştı.

MAÇLARIMIZI ANALİZ EDECEK

59 yaşındaki Favre’nin, kesin anlaşmanın sağlanması halinde, kalan 8 hafta boyunca G.Saray’ın maçlarını izleyerek, yeni sezon için hazırlıklara başlayacağı bildirildi.

Sarı-Kırmızılılar, Favre’de karar kılınması halinde 2+1 yıllık sözleşme düşünüyor. İsviçreli hoca yönetiminde genç ve başarılı bir kadro kurmanın planlarını yapıyor.