Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera'ya, Barcelona'da forma giyen Luis Suarez'den büyük övgü geldi.

Uruguay Milli Takımı'ndan Muslera ile arkadaş olan Suarez, "Fernando Muslera, bana göre dünyanın en iyi kalecileri arasında yer alıyor. Uruguay Milli Takımı'nın şu anki konumunda olmasında onun da payı büyük. Kalecinizin iyi olması her zaman takıma büyük güven sağlar" dedi.

"Galatasaray'daki maçlarını biliyorum"

Galatasaray'ın Muslera'ya sahip olmasının sarı-kırmızılılar için bir şans olduğuna vurgu yapan Suarez, "Muslera'nın, Galatasaray'da iyi maçlar çıkardığını biliyorum. O dünyanın her büyük takımında oynayabilecek kalitede bir isim. Daha önce de söylemişti. Takımı, ona sahip olduğu için gerçekten çok şanslı" diye konuştu.

Öte yandan Barcelona'dan Beşiktaş'a transfer olan eski takım arkadaşı Adriano ile ilgili de açıklama yapan Suarez, "Adriano sezon başında aramızdan ayrıldı ve Türkiye'ye gitti. Beşiktaş'ta kendisine başarılar diliyorum. Hem saha içinde hem saha dışında çok önemli bir karakter. Adriano gerçek bir profesyoneldir. Barcelona'da büyük başarılar kazandı. Umuyorum benzer başarıları yeni kulübünde de yaşama şansını yakalar." ifadelerini kullandı.