Galatasaray’da yeni ikili bulundu: Lukas Podolski ve Sinan Gümüş...

Süper Lig’i 6-0’lık Kayserispor galibiyetiyle tamamlayan Cim-Bom’da, iki futbolcunun uyumu farkı getirirken, sarı-kırmızılıların tek hayıflandıkları nokta, ligin son karşılaşmasında böyle bir uyum izlemeleriydi. Ayrıca gurbetçi olan Sinan’ın da çok iyi Almanca bilmesi, Podolski ile aralarındaki diyaloğu daha da kuvvetlendirdi.

Her iki futbolcu da maçtan sonra saha içindeki uyumun takımın başarısına da yansıdığını söyledi. Üç gole imzasını koyan Sinan, “Podolski ile iyi anlaşıyoruz. İki gol pası da muazzamdı. Bana sadece dokunmak kaldı. Böyle bir oyuncu ile beraber oynamak benim için büyük bir şans” yorumunda bulundu.

Genç yetenek Milli Takım’a çağrılıp çağrılmamasıyla ilgili olarak ise yorum yapmaktan kaçındı. 

Sakatlığın izlerini üzerinden attığını da ifade eden Sinan, Kayserispor maçında yerde kaldığı pozisyon için ise “Bir darbe geldi ve bu yüzden ağrı hissettim. Ama çok şükür önemli değil” dedi. 

Sinan Gümüş’ten sonra aynı soru bu kez Podolski’ye soruldu.. “Sinan’la uyumunuz nasıl. İyi anlaşabiliyor musunuz?” Alman yıldız kısa ve net cevap verdi.. “Kesinlikle çok iyi anlaşıyoruz..”