Velden Belediyesi'ne ait tesislerde, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu  yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, dün Celta Vigo ile yapılan maçta uzun  süre alan isimler Hamit Altıntop, Alex Telles, Koray Günter, Olcan Adın ve Emre  Çolak, yenileme çalışması yaparak idmanı tamamladı. 

Diğer oyuncular ise kondisyon ve pas çalışmalarının ardından yarı  sahada çift kale maç oynadı. 

Tartışma yaşandı

Yeni sezonda sarı-kırmızılıların hücumdaki iki kilit ismi Burak Yılmaz ile Lukas Podolski bugünkü idmanda 'gol' için gerildi... Yorucu idmanın ardından çift kale maça geçilirken durum 3-3 iken zaman bitti ve gol atanın kazanacağı üzerine anlaşma yapıldı. 

Burak ile Podolski aynı takımda yer alırken ikili bir pozisyonda yan yana rakip kalecinin karşısında kaldı. Burak, Podolski'ye pas vermek yerine kendisi vurmayı seçip fırsatı harcarken Alman golcü de bir hayli sinirlendi. Kızgınlığı her hareketinden anlaşılan Podolski kenara giderek otururken ardından A takım idari menajer yardımcısı Mert Çetin Alman golcünün yanına gitti ve 10 dakika konuştu. 

Bu konuşmanın ardından bu kez Burak Yılmaz, Podolski'nin yanına giderek arayı düzeltmek için konuşma yaparken elini de Podolski'nin omzuna attı. Ancak Burak'ın bu hareketine de kızan yıldız oyuncu elini iterken ikili daha sonra sahadan ayrıldı.

Podolski, sosyal medya hesabı üzerinden, "Antrenman maçını kaybettiğim için sinirliydim, gazetelerin saçmalıkları dinlemeyin" açıklamasını yaptı.

Muslera ilk çalışmasına katıldı 

Galatasaray'ın file bekçisi Fernando Muslera, yeni sezon öncesi  takımla ilk çalışmasına katıldı. 

Copa America'da Uruguay Milli Takımı forması giymesi nedeniyle izinli  verilen ve kampa dün akşam dahil olan Muslera, bugün idmanlara da başlamış oldu. Muslera'nın gelmesiyle Galatasaray takımında eksik oyuncu kalmadı. 

Burak-Podolski gerginliği 

İdmanın tamamlanmasının ardından Galatasaraylı futbolcular Burak  Yılmaz ile Lukas Podolski arasında gergin bir konuşma gerçekleşti. 

Çift kale maçta kendisine pas vermediği için Podolski'nin Burak'a  sitem ettiği öğrenilirken, Alman oyuncu, Burak'ın ortamı yumuşatmak için omzuna  attığı kolunu ittirerek oradan ayrıldı. 

Sneijder'den basın mensuplarına tepki 

Galatasaray'ın Hollandalı oyuncusu Wesley Sneijder, antrenmanın  bitiminde kendisiyle ilgili çıkan bazı haberler gerekçesiyle medya mensuplarına  tepki gösterdi. 

Takımın idari menajerliğini ve tercümanlığını üstlenen Mert Çetin'e  seslenerek, saha kenarında bekleyen basın mensuplarını işaret eden Sneijder,  İngilizce olarak, "Onlara söyle, benim kontratım ve kilomla ilgili haberler  yapmayı bıraksınlar. Ben zaten Türk basınını takip etmiyorum" diye konuştu. 

Oldukça sinirli olduğu gözlenen Hollandalı oyuncunun bu tepkisi, basın  mensupları arasında şaşkınlıkla karşılandı. Galatasaray takımı, akşam basına kapalı gerçekleştireceği idmanla yeni  sezon hazırlıklarını sürdürecek.