GSGAZETE - Galatasaray - Juventus maçı yarın oynanacağı ancak henüz saatinin belli olmadığı belirtildi. Ayrıca maç yine Star Tv'den yayınlanacak.

MAÇ NEDEN ERTELENDİ

Portekizli hakemin maçı neden ertelediğiyle ilgili NTV Spor canlı yayınında bilgilendirme yapıldı.
   
"Toplantının olduğu yerdeydik. Hakem, takım kaptanları ve UEFA gözlemcileri toplantı yaptı. Yaklaşık 20 dakika sürdü toplantı. UEFA yetkilisi ile tele konferans yapıldı. Hakemlerin endişeleri sahadaki çizgilerin yeniden kaybolması yüzünden hata yapmaları, ayrıca oyuncuların kaygan zeminde sakatlanma olasılığıydı. Ardından gözlemci topun sekebileceğini, bu şartlarda oyunun oynanabileceğini, tekrar kontrol etmek gerektiğini söyledi. Hep birlikte dışarı çıktılar, hatta Selçuk İnan bu sırada 'Maçın ertelenme ihtimali yüksek' dedi. Hakem sahayı kontrol ettikten sonra 'Az önceki şartlar devam ediyor, maçı bu şekilde oynatamayız' dediler."

KULÜPTEN DE AÇIKLAMA GELDİ

"Hava koşullarının ve kar şiddetinin gerek oyunun seyrini gerekse de sporcu sağlığını olumsuz etkilemesi nedeniyle; hakem heyeti, oyuncular ve teknik heyetlerin talep ve görüşleri doğrultusunda müsabakayı ertelemeyi uygun görmüştür.

UEFA çalışmalarından dolayı kulübümüze teşekkürlerini iletmiştir."

Biletlerini saklayan taraftarlar yarın oynanacak maçı izleyebilecek. Biletlerini saklamayanlar ise izleyemeyecek.