Galatasaray, Akhisar deplasmanında maça istediği gibi başlamadı. Kalesinden durumu tespit eden Muslera, önce işaretlerle Bruma'yı uyardı. 13. dakikada oyunun durmasını fırsat bilip kenara geldi. Tercüman Mert Çetin'e kanatların işlemediğini anlattı. Hamza Hamzaoğlu bu uyarıyı dinleyip Bruma ve Yasin'in kanatlarını değiştirdi. Muslera maçtan sonra şunları söyledi: "Amacım takıma yardımcı olmak. Bu bir kurtarışla ya da konuşarak olabilir. Bu yolda çok önemli 5 finalimiz var."

BİR İSTEK DE SNEİJDER'DEN

Hamzaoğlu'nu bir istek de Sneijder'den geldi. Son bölümde Telles'in tarafından baskı yenmeye başlayınca Sneijder kenara gelip "Hocam Olcan'ı sol beke, Telles'i sol öne çek" isteğinde bulundu. Telles sakatlanıp yerini Yekta'ya bırakırken Sneijder'in istediği gibi Olcan maçı sol bekte tamamladı.



MUSLERA'DAN DEFANSA MESAJ

En çok gol yediği sezonu yaşasa da yaptığı kurtarışlarla takımını ayakta tutmaya devam eden Fernando Muslera, kalan 5 maç önces, hücumculara mesaj yolladı.

İşte Muslera'nın maç sonu açıklamaları;

Çok önemli bir galibiyet aldık. Kendi sahasında iyi oynayan bir rakibe karşı oynadık. İyi kapanan ve defans yapan rakiplere karşı oynuyoruz. Şansları yakaladığımızda değerlendirmemiz gerek. Bugün de bunları yaptık. Galibiyetten dolayı mutluyum."

"Benim amacım takıma yardımcı olabilmek. Bunun için çalışıyorum. Kurtarış olur ya da arkadan yardımcı olmak olur. Bunlar benim görevim."