Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında karşı karşıya gelen Galatasaray ve Rizespor takımlarının teknik heyetlerinin arasında maç öncesinde ısrarlı bir tartışma yaşandı.

Ali Naci Küçük'ün haberine göre; Isınmak için yarı saha seçimini kendi arasında anlaşarak yapacak olan iki teknik heyet uzlaşamadı. Galatasaray'da Mancini'nin yardımcıları kale önü zemini daha düzgün olan ve sarı kırmızılı taraftarında yer aldığı yarı sahayı seçti.

YARDIMCILAR TARTIŞMAYA BAŞLADI!

Hazırlıklarını ve tüm idman malzemelerini Ivan Carminati ile Salsano buraya kurdu. Ancak Galatasaray teknik heyetinde Mancini'nin yardımcıları bir anda Rizespor'da Uğur Tütüneker'in yardımcıları ile tartışmaya başladı.

Rizespor teknik heyeti de maça Galatasaray'ın seçtiği yarı sahada hazırlanacağını belirtince tatsızlık çıktı. "Biz orada ısınacağız. Malzemelerinizi kaldırın" deyince iki teknik heyet arasında gerilim arttı.

Hakem Mustafa Kamil Abitoğlu'na giden iki teknik heyet "Biz bu konuya karışmayız.Aranızda anlaşın" yanıtı aldı. Olay daha sonra federasyon yetkililerine iletildi. Antrenörler sinirli bir şekilde soyunma odasına girerken olayı saha komiserleri çözdü. Rizespor'dan ev sahibi olduğu için anlayış göstermeleri istendi ve Galatasaray'da hazırlık yaptığı yarı sahadan bir daha malzemelerini toplama sıkıntısından kurtulmuş oldu.