"Ronaldo'nun yerine Di Maria var, hazır durumda. Di Maria ya da Jese oynayabilir. Jese, Almeria maçında Ronaldo sakatlandıktan sonra oldukça iyi iş çıkardı. Varane'ın dinlenmesi gerekiyor. Dizinin dinlendirilmesi gerekiyor. Oynayabilecğeini zannetmiyorum. Bu sürede umarım dizinde şişme olmaz.

Ronaldo'nun oynamak için bir problemi yok ama maç saatine kadar ne olur bilemiyorum."

"İLERİDE DI MARIA OYNAYABİLİR"

"Bizim için farklı sistemlerde oynamanın mümkün olduğunu bilmek iyi tabii. Khedira'sız 4-3-3 oynamak biraz  zor tabi. Sistemi de değiştirebiliriz. İleride Di Maria'da oynayabilir."

"MANCINI ÇOK TECRÜBELİ HOCA"

"Galatasaray gruptan çıkmak için oynuyor ama biz de kazanmak istiyoruz.

Mancini çok tecrübeli bir hoca. İtalya'da çok iyi işler çıkardı. Premier League'i kazanmak kolay değil, onu kazandı. Çok iyi bir geçmişi var. Galatasaray'da yeni bir heyecan, yeni bir tecrübeye yol alıyor."

"RONALDO'YU RİSKE EDEMEYİZ"

"Ronaldo Valladolid'e oynamak konusunda kendine güveniyor. Sakatlığının daha kötüleşmesini istemiyoruz ama cumartesi oynayabileceğini düşünüyorum. Şu andaki hali ile riske edemeyiz.

Bale solda oynamayacak. O denli bir değişiklik olmayacaktır. Sağda oynayacaktır. Şutları var o bölgede."

"SALDIRGAN VE HÜCUM FUTBOLU OYNUYORUZ"

"Şanssızlıklar olacak tabi. Futbol bu. Uzun bir maraton. Ben bütün oyuncuların oynama şansı olması gerektiğini düşünüyorum. Nacho gibi. Onları yerleştirmek daha zor ama onlar da çok iyi durumda.

Çok etkin oynuyoruz. Ekibimiz birbirine çok yardımcı oluyor. Saldırgan ve hücum futbolu oynuyoruz. Defanslarımızı hücuma, hücumcular defansa yardımcı oluyorlar."

"CASEMIRO OLABİLİR, ILLARRA'YI OYNATACAĞIM"

"Casemeiro ilk 11'de çıkabilir. Xabi Alonso'ya dikkat etmemiz gerekiyor. Önemli bir sakatlıktan çıktı. Hemen 3 gün sonrasında önemli maç oynaması belki de yarın Illaramendi'yi oynatacağım.

Galatasaray iyi bir takım, yarın ilginç bir maç olacak. Çok tehlikeli oyuncuları var. İlk maçtan tamamen farklı bir maç olacak. Marcelo iyileşti ve çok iyi durumda. Varane da iyi durumda."


Webaslan