Real Madrid'in İspanyol savunma oyuncusu Alvaro Arbeloa, NTV Spor'dan Özgür Buzbaş'ın sorularını yanıtladı. Bu sezon aldıkları sonuçlardan ötürü mutsuz olduklarını belirten Arbeloa, Mesut Özil'in iyi bir futbolcu olduğunu söyledi. Türk Telekom Arena'nın atmosferinin inanılmaz olduğunu belirten Arbeloa, oynadığı için şanslı olduğunu belirtti.

Fenerbahçe'de oynayan oyuncuları tanıdığını da söyleyen Arbeloa, Arda'nın oldukça farklı bir oyuncu olduğunu ve Atletico Madrid için önemli olduğunu belirtti.

"HİÇBİRİMİZ MUTLU DEĞİLİZ"

"Bana kalırsa hiçbirimiz bu sezonki durumdan memnun değiliz. Çünkü, Real Madrid her zaman şampiyonluklar kazanmak ister. Ama hiçbir şey kazanamadık. Bu yüzden bizim için hem zor, hem de karmaşık bir dönemdeyiz. Hiçbirimiz gerçek anlamda mutlu değiliz."

"MESUT ÇOK HAYAT DOLU"

"Mesut'la çok iyi arkadaşız. Mesut çok yetenekli biri. Çok hayat dolu biri. Giderek daha iyi İspanyolca konuşuyor. Bana göre takımda bizimle oynayacak daha iyi Betlike bir oyuncu yok. Çok harika yetenekleri var. Bizim için çok değerli bir oyuncu.

Mesut birazcık İspanyolca biliyor. Giderek daha iyi konuşmaya başladı."

"G.SARAY'A KARŞI ZOR MAÇLAR OLACAĞINI BİLİYORDUK"

"Çok zor maçlar olacağını biliyorduk. Galatasaray çok iyi bir takım. Riera'ya karşı oynadım, onunla Liverpool'da birlikte oynamıştı. Bunun dışında iyi arkdaşız. Elemeli maçlarda oynamak çok zor. Ama kazandığımız için mutluyum.

Türkiye'de her zaman harika bir ortam olduğunu söylüyorlardı. Seyirciler oynayan futbolcuların en büyük destekçisi. Öyle bir ortamda oynamak inanılmaz bir şeydi. Orada oynadığım için şanslıyım."

"TÜRKİYE LİGİ ÇOK İYİ"

"Her zaman bazı futbolcuları tanıma fırsatımız oluyor. Örneğin, Hamit bizimle bir süre beraber oldu. O da kesinlikle çok iyi bir futbolcuydu. Bence Türkiye'de gerçekten çok iyi futbolcular var."

"Fenerbahçe'deki Meireles, Moussa Sow, Kuyt gibi futbolcuları tanıyor musun" sorusu üzerine; "Evet, elbette. Bence Türkiye ligi çok iyi. Birçok iyi futbolcu var. Bu yüzden çok iyi takımlar kurabiliyorlar."

"ARDA ÇOK İYİ MAÇLAR ÇIKARIYOR"

"Arda da çok büyük bir futbolcu. Atletico'da çok önemli bir yeri var. Çok iyi maçlar çıkarıyor. Çok kaliteli ve çok yetenekli bir futbolcu. Madrid'e karşı oynadığında ne kadar farklı olduğunu gördüm."