Selçuk İnan, Galatasaray’da olduğu gibi A Milli Takımı’nda da taraftarı mutlu edemedi. Tecrübeli oyuncu, 78. dakikada oyundan çıkarken, tribünlerde bulunan futbolseverler tarafından ıslıklandı. Selçuk’un yerine Oğuzhan oyuna girdi.

Takım arkadaşlarına (Ömer-Hakan) silah çektiği ifade edilen Gökhan Töre ise oyundan çıkarken alkışlandı. Bu alkışın futbolcunun moralinin bozulmaması için yapıldığı şeklinde yorumlandı.

‘Verilmeyen iki penaltımız var’

A Milli Takımı’nın en başarılı isimleri arasında görülen Ozan Tufan, verilmeyen iki penaltı olduğunu söyledi. Genç futbolcu, “İyi oynayıp kaybetmek üzdü. Takım olarak kazanmak için sahaya çıktık. Hak ettiğimiz bir maçı verdik. Böyle bir sonuç beklemiyorduk. Hollanda da yendi. İki rakibimiz puanını 6 yaptı. Fransa’ya gitmek istiyoruz” diye konuştu.

Arda’ya özel mehter marşı!

Ay-yıldızlı yetkililer, stat görevlilerinden Arda Turan’ın çok sevdiği Mehter Marşı’nı çalmalarını istediler. Milli Takım ısınmaya çıktığında, stat hoparlöründen Mehter Marşı çalındı. Ay-yıldızlılar bu müzikle ısınma hareketlerini yaptı.