Galatasaray, sezon başında büyük umutlarla kiraladığı Jason Denayer'den şu ana kadar beklediğini bulamadı. Ancak Belçikalı oyuncunun durumu ile ilgili çift taraflı bir memnuniyetsizlik söz konusu. Belçikalı savunmacıyı Cim Bom'a kiralayan Manchester City'nin, yakından takip ettiği futbolcusu için Sarı-Kırmızılı kulübe bir şikâyet mektubu gönderdiği öne sürüldü. 
"Orta sahada ne işi var?"

İngiliz ekibinin mesajında şu ilginç ifadelerin yer aldığı belirtildi: “Denayer konusunda pişmanız. Galatasaray’da maalesef ileri değil geriye gitti. Oysa, önceki yıl Celtic’te çok iyi bir sezon geçirmişti. Önünde çok iyi seçenekler bulunmasına rağmen Denayer, Galatasaray’ı tercih etti. Fakat kendisi stoper olmasına rağmen Galatasaray’da sağ bek oynatılıyor. Hatta orta sahada bile görev aldı. Denayer’den büyük beklentimiz var, ancak bu şekilde değerlendirilmesi bizim de işimize gelmiyor.”

Menajeri: Mahvettiniz!

Üstelik buna benzer bir tepkinin oyuncunun menajerinden de geldiği ortaya çıktı. Belçikalı stoperin menajerinin, “Denayer kolay kolay sakatlanmayan bir oyuncu iken Galatasaray’da sürekli sakatlık yaşıyor. Bunun tek nedeni stoper olan bir oyuncunun sağ bek oynatılması. Onu mahvettiniz” diyerek tepki gösterdiği bildirildi.