Mancini, Aysal'ı telefonla arayıp "Eğer başarısız olduğuma inanıyorsanız, bırakıp hemen gidebilirim" dedi. Aysal ise bunun üzerine "Hayır. Senin gitmeni kimse istemiyor. Biz senin bilgi ve birikimine güveniyoruz" diyerek Mancini'yi ikna etti.

Bursaspor maçı sonrası Galatasaray'da tam anlamıyla Mancini krizi yaşandı. Sarı-Kırmızılı tribünler Başkan Aysal ve Mancini'yi istifaya çağırırken bundan en çok etkilenen isim Mancini oldu. Basın toplantısında "Hemen yarın sabah gidebilirim" diye açıklama yapan Mancini gece de dayanamayıp Başkan Aysal'ı telefonla aradı.

"İSTERSENİZ BIRAKIP GİDEYİM"

"Başkanım isterseniz bırakıp gideyim. Eğer başarısız olduğuma inanıyorsanız gidebilirim. Ben buraya başarılı olmaya geldim. Küfür yemeye değil" diyerek dert yandı.

AYSAL: "KESİNLİKLE DEVAM ETMENİ İSTİYORUZ"

Başkan Ünal Aysal da "Hayır kesinlikle devam etmeni istiyoruz. Futbolcu, yönetim kurulu ve taraftar herkes kalmanı istiyor. Burada başarılı olacağına inandığımız için seni getirdik. 3-5 kötü sonuçla karar vermeyiz. Biran önce takımı toparlamaya çalış" diyerek Mancini'nin arkasında olduğunu ifade etti.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal dün de basına açıklama yaptı. Aysal, "Kimse Mancini'nin gitmesini istemiyor. Son bir ayda, ortaya çıkarılan suni bir psikolojik kriz var. Gecikmeden çözeceğiz" diyerek İtalyan teknik adamla yola devam edeceğini ifade etti. Karabük deplasmanı sonrasında Mancini'nin taktiklerini eleştiren Aysal'ın mali kongre öncesinde kulüpte yaşanan kaosa son vermek istediği öğrenildi.