Milliyet'in haberne göre, Süper Lig'de lider Fenerbahçe ile arasında 9 puanlık bir fark oluşan ve zirveden uzaklaşan Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini'nin artık iki hedefi var. Bunlardan birincisi ilk yarıda kalan 6 maçı kayıpsız geçmek, ikincisi ise takımdan göndereceği isimlerin ve yerlerine yapılacak takviyelerin yazılı olduğu listeyi şekillendirip başkana sunmak.

DANY: Sezon başından bu yana Semih Kaya'ya uyumsuz bir partner olan, ikili mücadelelerde ayakta kalamayan, sık sık zamanlama hatası yapan Dany, Mancini'nin gözünden düşen ilk isim. Geçen yıl Cimbom'a imza atan Kamerunlu ligde kalan 6 maçta yabancı kontenjanına takılmazsa oynayacak. Yani insiyatif İtalyan teknik adamda. Ancak devre arası gönderilecek olması kaçınılmaz.

RİERA: Kopenhag maçında sakat olan Sneijder'in görevini yapma şansı verilen İspanyol  Albert Riera ise sol kanadı etkili kullanamamış ve hayal kırıklığı yaratmıştı. Zaten formsuz ve ligdeki her maçta yabancı kontenjanına takılıp tribüne yollanan İspanyol için Mancini de umudunu kesti.

CEYHUN: Fenerbahçe derbisinde şans bulup görev alan Ceyhun Gülselam ise vasat çizgisinin üstüne bir türlü çıkamıyor. O da yolculardan biri. Terim'in kiraya gönderdikten 1 sezon sonra geri alınan, takıma monte edilmeye çalışılan Ceyhun bu güveni boşa çıkardı.

EBOUE: Arsenal'dan Galatasaray'a geldiğinde ilk sezonda iyi bir performans ortaya koyan Emmanuel Eboue sonrasında hep geriye gitti. Sürekli kendini yere bırakması, ikili mücadelelerde hep mağdur ismi oynaması yüzünden  Fatih Terim'i bile çıldırtmıştı. Ligde iki gol O'nun yüzünden yedi Galatasaray ancak Real Madrid maçında açılış golünde bariz hatalı olmasına Terim bile büyük tepki vermişti. Son oynanan Fenerbahçe maçında da aynı hareketlerini sürdürdü. Hatta yardımcı antrenör Tugay Kerimoğlu bile yerde yatan Eboue'ye inanmayıp sağlık ekiplerinin oyuna girmesini engellemişti. Tüm bunları topladığımızda Eboue kendi ipini kendi çekti.