Galatasaray'a 2011-2012 sezonunda Trabzonspor'dan transfer olan Ceyhun Gülselam, teknik direktör Roberto Mancini'nin göreve gelmesinin ardından sarı-kırmızılı takımda en fazla şansı bulduğu sezonu yaşıyor.

Teknik direktör Fatih Terim'in Galatasaray'da görev yaptığı üçüncü döneminin başında Trabzonspor'dan Selçuk İnan ve Engin Baytar ile birlikte transfer edilen Ceyhun Gülselam, Terim yönetiminde yeterli süreyi alamadı. Deneyimli teknik adamla yaşanılan iki şampiyonlukta kadroda yer bulan Ceyhun, geçen sezonun devre arasında Kayserispor'a kiralandı. Sezon başında yeniden Galatasaray'a dönen Ceyhun, teknik direktörlük görevine İtalyan Roberto Mancini'nin gelmesinin ardından sarı-kırmızılı takımda daha fazla şans bulmaya başladı. - 2011-2012 Sezonu Galatasaray'daki ilk sezonunda 12'si lig, 1'i Türkiye Kupası olmak üzere 13 farklı resmi maçta görev alan Ceyhun Gülselam, bu maçların sadece 3'üne ilk 11'de başladı. Sarı-kırmızılı takımda forma giydiği 13 maçta toplam 306 dakika süre alan 26 yaşındaki futbolcu, ilk sezonunda bir de gole imza attı.

Ceyhun Gülselam'ın 2011-2012 sezonundaki performansı şöyle:

Organizasyon Maç Süre Attığı gol

Spor Toto Süper Lig Galatasaray-Eskişehirspor 4 0
Spor Toto Süper Lig Galatasaray-Gaziantepspor 12 0
Spor Toto Süper Lig Kayserispor-Galatasaray 1 0
Spor Toto Süper Lig Gençlerbirliği-Galatasaray 1 0
Spor Toto Süper Lig Trabzonspor-Galatasaray 4 1
Spor Toto Süper Lig Galatasaray-İstanbul BB. 5 0
Spor Toto Süper Lig Galatasaray-Ankaragücü 90 0
Spor Toto Süper Lig Gaziantepspor-Galatasaray 8 0
Spor Toto Süper Lig Galatasaray-Kayserispor 3 0
Spor Toto Süper Lig Mersin İdmanyurdu-Galatasaray 78 0
Spor Toto Süper Lig Sivasspor-Galatasaray 6 0
Spor Toto Süper Final Beşiktaş-Galatasaray 4 0
Ziraat Türkiye Kupası Adana Demirspor 90 0 -

2012-2013 Sezonu

Galatasaray'daki ikinci sezonunda da istediği şansı yakalayamayan Ceyhun, Fatih Terim yönetimindeki sarı-kırmızılı takımda sadece 170 dakika süre aldı. Sezonun ilk devresini "Cim Bom"da geçiren Ceyhun Gülselam, sadece 3 resmi müsabakada forma giydi. Spor Toto Süper Lig'de sadece 7 dakika oynayabilen gurbetçi futbolcu, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise ilk 11'de başladığı iki maçta ise 163 dakika şans aldı. Ceyhun, kupada Balıkesirspor maçında ağları havalandırarak, Galatasaray'daki dönemine 1 gol sığdırdı. Sezonun ikinci yarısını Kayserispor'da geçiren orta saha oyuncusu, Galatasaray'da bulunduğu dönemde oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarında da süre alamadı. Ceyhun Gülselam'ın 2012-2013 sezonunda Galatasaray'da gösterdiği performans şu şekilde:

Organizasyon Maç Süre Attığı gol

Spor Toto Süper Lig Galatasaray-Kayserispor 7 0
Ziraat Türkiye Kupası Galatasaray-Balıkesirspor 90 1
Ziraat Türkiye Kupası Galatasaray- 1461 Trabzon 73 0

2013-2014 Sezonu

Kayserispor'da gösterdiği performansla sezon başında yeniden Galatasaray'a dönen Ceyhun, Fatih Terim'den yine beklediği süreyi alamadı. Terim yönetimindeki sarı-kırmızılı takımda sezonun ilk 5 maçında sadece 4 dakika forma giyebilen Ceyhun, Roberto Mancini'nin takımın başına geçmesinden sonra, Kasımpaşa maçı hariç Süper Lig'deki tüm karşılaşmalarda oynadı. Mancini'nin ilk resmi maçı olan UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Juventus karşılaşmasında süre alamayan Ceyhun Gülselam, bu maç hariç İtalyan teknik adamın başında olduğu Şampiyonlar Ligi'ndeki 3 mücadelede de şans buldu. Son oynanan Elazığspor mücadelesiyle sarı-kırmızılı formayla 12. maçına çıkan Ceyhun, bunların 5'ine ilk 11'de başladı. Gurbetçi futbolcu, bu karşılaşmalarda toplam 521 dakika süre aldı. Ceyhun Gülselam'ın bu sezon gösterdiği performans şöyle:

Organizasyon Maç Süre Attığı gol

Spor Toto Süper Lig Eskişehirspor-Galatasaray 34 0
Spor Toto Süper Lig Akhisar Belediyespor-Galatasaray 90 0
Spor Toto Süper Lig Galatasaray-Kardemir Karabükspor 67 0
Spor Toto Süper Lig Kayserispor-Galatasaray 11 0
Spor Toto Süper Lig Galatasaray-Torku Konyaspor 2 0
Spor Toto Süper Lig Fenerbahçe-Galatasaray 62 0
Spor Toto Süper Lig Galatasaray-Sivasspor 1 0
UEFA Şampiyonlar Ligi Galatasaray-Kopenhag 14 0
UEFA Şampiyonlar Ligi Kopenhag-Galatasaray 28 0
UEFA Şampiyonlar Ligi Real Madrid-Galatasaray 2 0
Ziraat Türkiye Kupası Galatasaray-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 120 0
Spor Toto Süper Lig Galatasaray-Elazığspor 90 0