Galatasaray'ın çiçeği burnunda teknik direktörü Roberto Mancini ara transferde takıma dünyaca ünlü bir yıldız getirmek için düğmeye bastı. İtalyan teknik adamın listesinin ilk sırasında İspanyol Juan Mata var.

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Roberto Mancini, Ocak ayında dünyaca ünlü bir yıldızı takıma kazandırmak istiyor. İtalyan teknik adamın hedefindeki ilk isim Chelsea'nin iki kanatta ve forvet arkasında oynayabilen yıldızı Juan Mata. 25 yaşındaki İspanyol futbolcu, üç sezonda 124 maçta 32 gol attığı Chelsea'de teknik direktörlüğe gelen Jose Mourinho tarafından gözden çıkartıldı. Mata geçen hafta Tottenham maçında 46. dakikada oyuna girip 65'te Terry'ye asist yapmıştı.

Burak iyi ama Umut...

Juventus karşısında G.Saray'ın başındaki ilk sınavına çıkan Mancini, skordan memnun olsa da oyuncularının mantalitesinin galibiyete dönmesi gerektiğinin altını çizdi. İtalyan teknik adam, "Sahadaki oyuncuların isimlerinden çok kimin nasıl oynadığı önemli. Her zaman kazanmak için oynamalıyız. Beraberlik önemli; ama oyuncuların mantalitesi galibiyete dönmesi gerekiyor. Defans kurgumuzda eskiden kalma sorunlar var, bunları değiştireceğiz. Burak iyi bir oyuncu olabilir ama Umut, benim oyun tarzıma daha yakın" diye konuştu.

Sabah