Galatasaray'da Roberto Mancini'nin yabancı kontenjanı sebebiyle bazı haftalarda oynatmadığı bazı oyunculara göz yumulsa da, bir isim var ki İtalyan hoca onu ısrarla kadroya almıyor: Hamit Altıntop.

Uzun süreli sakatlığını atlatan tecrübeli yıldız Akhisar maçında uzun süreden sonra kadroya girip forma şansı bulmuştu. Roberto Mancini Hamit'i Karabükspor deplasmanına götürmeyerek sürpriz bir karara imza attı.

BERK İSMAİL KADRODA, HAMİT YOK

Galatasaray'da Roberto Mancini genç oyunculara şans vermeye devam ediyor. Sarı-kırmızılılarda A2 liginde Gölcükspor maçında attığı gollerle dikkat çeken genç futbolcu Berk İsmail Ünsal, teknik direktör Roberto Mancini tarafından Karabükspor deplasmanında yedek kulübesine alındı.

Uzun süredir sahalardan uzak kalan Altıntop, maç kondisyonu kazanması için A2 takımıyla beraber maçlarda yer almıştı. Akhisar maçında forma giydiği son 15 dakikada fit gözüken ve önemli bir de gol fırsatı kaçıran deneyimli yıldız orta sahadaki geniş alternatifli kadroda şans bulamıyor.

O SEVİYEYE GELMESİ ZOR

Sezonun büyük bir bölümünü sakat geçiren Hamit Altıntop, yavaş yavaş form tutarken teknik direktör Roberto Mancini sezon başından bu yana aktif olarak idmanlarını sürdüren oyuncularını kullanmayı tercih ediyor. Hamit'in yeteneklerine güvenmesine rağmen fizik olarak Yekta, Selçuk, Melo ve Ceyhun gibi isimleri tercih eden Roberto Mancini, yıldız futbolcuya Türkiye Kupası'ndaki maçlarda şans verecek.

Webaslan