Galatasaray'da kalması hemen hemen kesinleşen Roberto Mancini, Didier Drogba'dan boşalan forvet hattını vatandaşı Stefano Okaka ile doldurmayı planlıyor. Habertürk'ün iddiası şu şekilde:

Daha önce İtalya'ya giderek maçlarını bizzat izlediği Sampdoria'nın Nijerya asıllı İtalyan forvet oyuncusunu istediğini yönetime bildiren Mancini, 24 yaşındaki golcü oyuncunun transfer edilmesini istedi.

Ligde 15 maçta 5 gol atan Okaka, 1.86'lık boyu ve hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çekiyor.

Sampdoria kulübünün 6 milyon Euro bonservis ücreti istediği Okaka'nın transferine ile ilgili son kararı başkan Ünal Aysal verecek.

ETO'O ISRARI BİTMİYOR

Roberto Mancini, Stefano Okaka ismini yönetime sunarken, Sarı-Kırmızılı kurmayların ise Samuel Eto'o için adeta pusuda beklediği öğrenildi.

Chelsea ile sözleşmesi sona eren dünyaca ünlü Kamerunlu golcünün başkan Ünal Aysal'ın kafasındaki ilk isim olduğu kaydedilirken, bu haftadan itibaren bu transfer için somut adımlar atılabileceği belirtildi.

Galatasaray yönetimi, Drogba'nın yerini yine önemli bir isimle doldurmak ve transferde yine ses getirmek düşüncesinde olduğu için Eto'o'yu çok istiyor.

İNGİLİZLER'DEN 'CLEVERLEY' İDDİASI

Öte yandan İngiliz basınında çok şaşırtan bir iddia gündeme getirildi. Roberto Mancini'nin, Manchester United'da menajerliğe Louis van Gaal'in gelmesinin ardından gözden çıkarılan Tom Cleverley'yi istediği öne sürüldü.