Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Juventus'a yakınlığı ile bilinen İtalya'nın önde gelen spor gazetelerinden ''Tuttosport'', Roberto Mancini ile özel bir röportaj gerçekleştirdi.

PIRLO'YA HAYRAN

Birçok konuda açıklamalarda bulunan İtalyan hoca, son günlerde adı Beşiktaş ile anılan Juventus'un tecrübeli oyuncusu Pirlo'dan da övgü dolu sözlerle bahsederken, ''Pirlo çok farklı bir oyuncu. Kafasını kullanıyor ve çok iyi bir tekniğe sahip. Her hoca onun gibi birini ister. Ben de Pirlo'yu çalıştırmak isterim, imkanım olsa onu hemen alırım'' ifadelerini kullandı.

JUVENTUS'A TARAFTAR UYARISI

Mancini, Real Madrid ve Juventus maçlarını değerlendirirken, TT Arena'daki taraftarın etkisine de dikkat çekti ve ''Bana Real Madrid maçını soruyorsunuz. Şunu söylim, oraya kazanmak için gideceğiz. Ama bu kolay değil. Son maçlarda oldukça iyi oynadıklarını görüyoruz. Bizim için Juventus'u yenmek ve tur atlamak iyi olacaktır. Bizden daha avabtajlılar ancak futbolda her şey olabilir. Taraftarımız bizim en büyük kozumuz olacak. Destekleriyle bize güç verecekler. Juventus hazırlıklı olacaktır ancak geçen Nisan'da Galatasaray'ın Real Madrid'i 3-1 yendiği maçtaki taraftarı hatırlatırım'' dedi.

SNEIJDER VE MUSLERA...

İtalyan hoca, Drogba'nın 35 yaşında olmasına rağmen kendisini çok etkilediğini belirtirken, Sneijder ve Muslera hakkında da, ''Muslera'da bir kırık var. Sneijder'in de kas sorunu var. Real Madrid'e karşı sanmıyorum ama Juventus'a karşı hazır olacaklar. Onlar Juve maçında bizi ekstra takviye olacak'' ifadelerini kullandı.

Adı Galatasaray'ın da transfer listesinde geçen Kolarov hakkında da kısa bir değerlendirme yapan tecrübeli hoca, Sırp oyuncunun Juventus'a gelmesi konusunda, ''O çok iyi bir oyuncu, Lazio'dan bu yana iyi bir performansı var. Eğer Juve onu olursa iyi bir iş yapmış olacak. Kolarov İtalya ligini de biliyor'' sözlerini kullandı.


Webaslan