Transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini ve teknik ekip, kadroda bulunan isimler ile ilgili de raporlar hazırlayarak kararlarını yönetime iletiyor. Sarı-kırmızılarda birçok ismin gelecek sezon kiralık olarak ayrılması beklenirken, genç yıldız adayının ise sürpriz bir şekilde takımda kalmasına karar verildi.

Galatasaray'da sezonun ikinci yarısı ile birlikte şans bulmaya başlayan ve gelecek sezon tecrübe kazanması nedeniyle ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Berk İsmail Ünsal için "kalsın" raporu verildiği belirtildi. İtalyan hocanın, özel olarak ilgilendiği ve genç isimler arasında gelecek vaat ettiği yönünde büyük ümit taşıdığı ilk isim olan 1994 doğumlu oyuncunun gelişimini yakından takip etmek istediği kaydedildi.

ÖZEL ANTRENMAN PROGRAMI UYGULANACAK

Avrupa'nın çeşitli takımlarının da radarında bulunan genç forvet için gelecek sezon öncesinde özel antrenman programları hazırlanacak. Son olarak Atletico Madrid'in takip ettiği belirtilen 19 yaşındaki futbolcunun, fiziksel eksikliklerini gidermesi için çalışmalar yapılacak.

Galatasaray'ın 2010-11 sezonunun devre arasında Gaziosmanpaşaspor'dan 400 bin TL'ye transfer ettiği yetenekli golcü, bu sezon A takım ile 5 maçta toplam 189 dakika sahada kalırken, gol atma başarısını gösterememesine rağmen umut veren performanslar sergiledi. A2 takımının yıldızlarından olan Berk, 22 maçta 17 gol attı.

Sporx