G.Saray'da tüm camia artık Juventus maçına odaklandı... Elazığ karşısındaki rahat galibiyetin sonrasında teknik direktör Roberto Mancini oyuncuları ile dün bir toplantı yaparken son haftalardaki kötü futbolun ardından Elazığ karşısında herkesin kendine geldiğini söyledi.

Tüm takıma teşekkür eden İtalyan çalıştırıcı, Elazığ maçının sonucu ne olursa olsun kafasında aynı konuşmayı yapmayı planladığını vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı: 

"Mücadeleniz için hepinize teşekkür ederim. Bu mücadeleyi koruduğumuz sürece taraftar da arkamızda olur. Sonuçlar da iyi olur. Siz de mutlu olursunuz. Böyle devam edin. Önümüzde daha önce belirlediğimiz kader maçı olan Juventus karşılaşması var. O maçta da Elazığ maçında gösterdiğiniz karakterin meyvelerini taraftar desteği olarak arkanıza alacaksınız"

'ZOR OLACAK'

"Juventus maçında da bu hırs ve isteği yansıtırsanız iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum. İlk maçta gördük, kimse yenilmez değil. Siz yeter ki futbolunuzu oynayın, göreceksiniz ki her şey istediğimiz gibi olacak.”

Mancini, bir yandan Juventus maçını düşünürken yarıştaki diğer takım olan Kopenhag için ise Danimarka basını peşini bırakmıyor. Elazığ karşılaşması sonrasında Mancini’ye sorularını yönelten Danimarka basınına İtalyan çalıştırıcı, “Çok zorlu bir maç olacak. Hem Juventus hem de biz gruptan çıkmak için sahada olacağız. Fakat çok çalışıp, tur atlayan takım biz olmalıyız. Kadromuzda çok yetenekli futbolcular var ve hep birlikte başarılı olmak istiyoruz” sözleriyle kritik süreci özetledi.

Vatan