Galatasaray'da Roberto Mancini, Akhisarspor'a karşı rövanş peşinde. Sarı-kırmızılıların İtalyan antrenörü Fatih Terim'in ardından göreve gelerek takımının başında ligde ilk defa Akhisar Belediyespor maçında boy gösterdi. Galatasaray bu maçtan 2-1 yenik ayrıldı. İtalyan teknik adam bu maçta rakip takımın yıldız ismi Oumar Niasse'nin performansını not etti.

NIASSE'YE DİKKAT

Mancini'nin ilk lig maçında Galatasaray filelerine 2 gol birden göndererek Ege temsilcisi adına galibiyeti getiren Oumar Niasse ilk devrede sarı-kırmızılıları yakan isim oldu. Senegalli'yi göbekte karşılayacak olan Semih Kaya ve Aurelien Chedjou'ya uyanık olmaları konusunda uyarılarda bulunan başarılı çalıştırıcı, 23 yaşındaki futbolcuya karşı agresif olmalarını istedi.

ASLAR SAHADA

Sahaya çıkarabileceği en güçlü kadroyu çıkarmak isteyen İtalyan teknik adamın tek düşündüğü nokta cezalı Selçuk'un yokluğunda orta alanda kime görev vereceği. Emre Çolak'ın da sakatlanmasının ardından Felipe Melo'nun partneri olarak Yekta, Umut Gündoğan ve Ceyhun seçenekleri ön plana çıkıyor.