Serie A ekibi Inter'in Teknik Direktörü Roberto Mancini, Olimpiyat Stadı'nda dün akşam konuk oldukları ve 1-1 berabere kaldıkları Roma karşılaşması sonrası Türk gazetecilerin ricasını kırmayarak, Türkiye'de üst üste yaşanan terör saldırılarına ilişkin konuştu.

Çalışma arkadaşlarının, özel açıklama yapmasının kurallara aykırı olduğunu söylemesine karşın Mancini'nin, "Onlar benim Türk dostlarım, konuşmak istiyorum" demesi dikkat çekti.

"UMUT'UN BABASINI BU ŞEKİLDE KAYBETMESİ KORKUNÇ"

"Her şeyden önce Umut'a bir mesaj iletmek istiyorum" diye sözlerine başlayan Mancini, "Umut'un babasını bu şekilde kaybetmesi gerçekten korkunç. Onu kucaklıyorum. O kesinlikle olağanüstü bir çocuk" ifadelerini kullandı.

Tüm Türk halkını da kucakladığını söyleyen İtalyan teknik adam, sözlerine şöyle devam etti:
"İstanbul'a ve Türk halkına dair çok iyi anılarım var. Bu yaşananlar için gerçekten çok üzgünüm. Umarım bu şeyler en kısa sürede biter, çünkü tüm Türk halkı ve İstanbul'daki insanlar bunu hak etmiyor, çünkü İstanbul gerçekten harika bir şehir."

"PODOLSKİ BELKİ KORKMUŞTUR"

Mancini, peş peşe yaşanan terör saldırılarının ardından Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski'nin Türkiye'den ayrılmak istediği iddialarına dair ise, "Gerçekten bilemiyorum neden. Belki korkmuştur ve bu da normaldir. Umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer" diye konuştu.