Hayalindeki Galatasaray için kolları sıvayan teknik direktör Roberto Mancini, büyük bir sabırsızlıkla ara transferi bekliyor. Orta saha, sol bek ve sağ kanadı takviye etmek isteyen İtalyan çalıştırıcı, bu düşüncesini paylaştığı başkan Ünal Aysal'dan onay aldı.

Genellikle eskiden çalıştığı ya da yakından tanıdığı oyuncuların adını zikreden İtalyan hocanın, sol bek ve orta saha için eski takımı M.City'den Aleksandar Kolarov ve Yaya Toure'yi, sağ kanada da M.United'dan Valencia'yı istediği öğrenildi.

TAKAS FORMÜLÜ UYGULANABİLİR

Alınacak yerli isimler konusunda yardımcısı Tugay Kerimoğlu'ndan rapor bekleyen Mancini'nin, yabancı transferi ile ise bizzat ilgileneceği vurgulandı. 

Başkan Aysal'ın tam desteği üzerine rotayı M.City ile şampiyonluk yaşayıp kariyerinin zirvesine çıktığı Premier Lig'e çeviren başarılı hocanın, ön görüşmelere şimdiden başladığı dile getirildi. Bu arada devre arası ayrılabileceği konuşulan Sneijder'in; Liverpool, M.United ve Newcastle'ın takibinde olduğu, takas formülünün de uygulanabileceği iddia edildi. 

Sabah