Sergilediği istekli futbol nedeniyle Burak’a teşekkür eden teknik patron Mancini’nin, “Sana güveniyorum. Gol atsan ancak bu kadar etkili olabilirdin. Bu arzun ve profesyonelliğin devam ettiği sürece sorunlar erken aşılacaktır” dediği kaydedildi.

Takım arkadaşlarının da Burak’ı teselli ederek, “Gol kaçırman senin kötü bir oyuncu olduğunu göstermez. Seninle bugün gurur duyduk. Mücadelenle ve hırsınla bize örnek oldun. Demek ki alkışlanmak için sadece gol atmak gerekmiyormuş. Galatasaray taraftarı da bunu en güzel şekilde ödüllendirdi” diye konuştukları vurgulandı.

Roberto Mancini ve sarı-kırmızılı takım arkadaşlarının verdiği moralle soyunma odasından çıkan Burak ise “Şans mutlaka dönecek. O zaman da önce kendimi sonra da bana inanan bu taraftarları mahcup etmeyeceğim. Allah izin verirse daha güzel günler bizi bekliyor” ifadelerini kullanmıştı.

EN ÇOK SELÇUK KOŞTU

Galatasaray, 6-1 mağlup olduğu Real Madrid maçında 105.6 km koşmuştu. Sarı-kırmızılı takımın, Kopenhag maçındaki toplam koşu mesafesi ise 112.2 km oldu. En çok koşanlardan; Selçuk 11.402, Bruma 11.371, Eboue  ise 11.098 metre mesafe katetti.