Didier kanatlara giderek, defansı açacak. Wesley kaleyi gördüğü yerden bombalayacak. Melo ve Selçuk da uzaklardan yoklayacak. Derbi de Mancini’nin bir başka kozu da Dany olacak!

Galatasaray, bu akşam Türk Telekom Arena’da konuk edeceği Beşiktaş’ı şok pres ve uzaktan şutlarla yıkmayı planlıyor. Ezeli rakibini yenerek Süper Lig’de yeniden ikinci sıraya yüskelmek isteyen sarı-kırmızılılarda, teknik direktör Roberto Mancini’nin kilit isimleri Didier Drogba ve Wesley Sneijder olacak. İtalyan hoca, ki yıldızla hafta boyunca özel olarak ilgilendi. Son dönemde yaşadığı düşüşe rağmen Drogba’yı ilk onbirde görevlendirecek olan Mancini, tecrübeli oyuncudan sabit kalmamasını, kanatlara giderek rakip defansı açmasını istedi. Didier ayrıca Burak Yılmaz ile ileri uçta pres yapıp, rakibi hataya zorlayacak.
BOL&HIZLI PASLA HATAYA ZORLAYACAK
Aslan’ın hücumdaki gizli silahı ise Sneijder olacak. Ataklarda toplar öncelikle Hollandalı yıldızla buluşturulmaya çalışılacak. Mancini, Wesley’den bol bol şut atmasını istedi. Felipe Melo ile Selçuk İnan da oyunu organize etme görevlerinin dışında fırsat buldukça hücuma destek verip, gol arayacak. Sarıkırmızılılar, farklı kazandıkları Eskişehir ve Bursa maçlarındaki gibi bol ve hızlı pas yaparak, Beşiktaş’ın kurgusunu bozacak.

DANY’NiN ÜZERiNE OYNA!
Mancini’ninderbide bir diğer kozu ise Dany Nounkeu olacak! Beşiktaş’a kiraladığı Kamerunlu’nun hava toplarındaki zaafı ve kademe hatalarından yararlanmayı düşünen İtalyan teknik adamın, Drogba’dan Dany’nin üzerine oynamasını istediği öğrenildi.