Doğan Haber Ajansı'nın Kadir Çetinçalı imzasıyla servis ettiği habere göre, Mancini, Real Madrid maçında Muslera'yı riske etmeyecek.

Sarı kırmızılı ekibin tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera'nın sakatlığı büyük ölçüde iyileşti ancak yapılan testlerde ağrılarının az da olsa varolması sarı teknik ekibi düşündürüyor. Muslera teknik direktör Mancini'ye oynayabileceğini iletse de, İtalyan Hocanın Muslera'yı riske etmeyip Madrid'de yine genç Eray ile oyuna başlamayı düşündüğü öğrenildi.

MUSLERA'DAN SAKATLIK AÇIKLAMASI

Muslera dışında ise sarı kırmızılı ekipte sakat oyunculardan peşpeşe iyi haberler gelmeye başladı. Sneijder'in tamamen iyileştiği ve Real Madrid maçında forma giymesinin kesinlik kazandığı bildirilirken, stoper Semih ve Hakan Balta'nın sakatlıkları da düzeldi. Bu iki oyuncu da teknik direktör Mancini görev verirse, R.Madrid maçında forma giyebilecek düzeydeler. Sakat oyuncuların dönmesi ile birlikte Mancini'nin nasıl bir kadro ile Madrid'de takımını sahaya çıkaracağı da tartışılıyor. Tecrübeli teknik adam Semih ve Hakan Balta'nın dönüşü ile birlikte Sivas maçında kırmızı kart gören Dany'yi 18 kişilik maç kadrosuna bile almayacak.