Oldukça yüksek tansiyonda geçen derbide ezeli rakibi F.Bahçe’yi tek golle deviren ancak gerek Melo’nun maç içindeki davranışlarına gösterilen tepkilerden gerekse oyundan çıkmak isteyen Selçuk İnan’la hocası Mancini arasında kriz olduğu iddiaları nedeniyle galibiyetin tadını istediği gibi çıkaramayan G.Saray’da hayat normale dönmeye başladı.

Selçuk ile Mancini arasında problem olmadığı dün kulübün resmi sitesinde paylaşılan ikilinin aynı karede yer aldığı fotoğrafla belgelenirken, sarı-kırmızılılar derbi zaferinin sağladığı motivasyonu kalan 6 haftaya yaymakta kararlı.

3’ü lig, diğer ikisi Şampiyonlar Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası mücadalesi olmak üzere 5 maçlık galibiyet özlemini F.Bahçe maçıyla sonlandıran G.Saray’da teknik direktör Roberto Mancini kalan 6 haftadan 18 puan çıkarmak istiyor. İtalyan teknik adam, futbolcularıyla yaptığı toplantıda liderle aralarındaki puan farkına rağmen yarışın bitmediğinin vurgusunu yaparken şunları söyledi:

"HENÜZ BİTEN BİR ŞEY YOK"

“Bizim daha işimiz bitmedi. Derbi galibiyeti çok önemliydi. Ama artık bunu bir kenara bırakıp geriye kalan tüm maçları kazanmaya bakmalıyız. Galibiyeti kutlamak için yeteri kadar zamanınız vardı. Şimdi oradaki oyunu sürdürüp Sivas’ı yenmeye odaklanmalıyız. Eğer bütün maçlarımızı kazanamazsak F.Bahçe galibiyeti 3 puandan başka anlam taşımaz.

Daha henüz biten bir şey yok. Matematiksel olarak şansımızın sürmesi bir yana Şampiyonlar Ligi’ne direkt olarak kalmak hepimiz adına çok önemli. Bu yüzden derbideki performansınızı arttırarak devam etirmenizi bekliyorum. Çünkü daha yapacak çok işimiz var.”

Vatan