Bir mucizeyi gerçekleştirerek Real Madrid ve Juventus’un bulunduğu gruptan çıkmayı başardıklarını hatırlatan İtalyan çalıştırıcının, Chelsea’yi elemeleri için bir mucizeye daha ihtiyaçlarının olduğunu ifade etmesi dikkat çekti.

Talksport’a verdiği röportajda rakiplerini çok iyi tandığını söyleyen Mancini, “Chelsea’yi çok iyi biliyorum. Bizim açımızdan çok zor bir maç olacak; çünkü Chelsea bu tip önemli maçları oynamaya alışkın bir takım. Ama biz de mümkünse iyi bir futbol ortaya koymak istiyoruz” diye konuştu.

Takım olarak Chelsea’nin mesafe kat ettiğini ifade eden başarılı çalıştırıcı, “Son 2 ayda büyük aşama kaydettiler. Biz Real Madrid ve Juventus’un bulunduğu bir gruptan geliyoruz ve bence bu bir mucize idi. Şimdi buradayız ve bir mucize daha gerçekleştirir miyiz bilmiyorum; ama deneyeceğiz. Futbolda hiçbir şeye olmaz diyemezsiniz” şeklinde konuştu.

Rakiplerinin Premier Lig şampiyonluğu şansını da değerlendiren İtalyan teknik adam, eski takımı Manchester City’ye şans verdi.

Mancini, “Bence Manchester City bu sezon ligi kazanır; çünkü en iyi takımın onlar olduğunu düşünüyorum. Chelsea ile savaşacaklardır. Demin dediğim gibi 2 ayda çok geliştiler ama sonunda Manchester City’nni kazanacağını düşünüyorum” dedi.

Galatasaray ile Chelsea 26 Şubat Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi 2. Tur maçında TT Arena’da karşı karşıya gelecekler.