Transfer çalışmalarını sürdüren ve Avrupalı menajerlerin cazibe merkezlerinden biri haline gelen Galatasaray için hemen her gün farklı iddialar gündeme gelmeye devam ediyor.

Bu iddialardan biri de Micah Richards için ortaya atıldı. Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin Manchester City'i çalıştırdığı dönemde kadrosunda yer alan Richards'ın menajerler tarafından sarı-kırmızılı kulübe önerildiği iddia edildi.

Roberto Mancini ile eskiye dayanan bir dostlukları olan menajer Dario Canovi'nin İngiliz savunma oyuncusunu Galatasaray'a önerdiğini ancak bu talebin İtalyan teknik adam tarafından geri çevrildiği bildirildi.

Manchester City ile olan sözleşmesini 2018 Mayıs'ına kadar devam etmesine rağmen forma şansı bulamadığından dolayı kulüpten ayrılmak isteyen Richards'ın bonservis bedelinin 10 milyon avroya yakın olmasının Mancini'nin transferi veto etmesinde büyük bir role sahip olduğu belirtildi.

Manchester City'den ayrılmak istediğini yönetime bildiren Richards, İtalya'dan gelen teklifleri değerlendirmeye başladı.